- הוסף לסימניות
מזונות
בלת"קמעניין מה השם האמיתי של הדבר הזה...
לא התבלבלתיבלת"ק
כמו שרוחי אמרה זלביה
המים היו רותחים? אולי הרגו ת'שמרים.@רוחי בלבוחי
אויששש
הבטחתי לילדים
הכנתי לפני שעה פלוס
לא תפח במ"מ
אני מתחילה לטגן הכל מתפשט על פני המחבת ולא נראה שהולך לצאת מפה משו
מה יכוליות הבאג שלי?
יואוהמים היו רותחים? אולי הרגו ת'שמרים.
אל תתיאשי ואל יעצב ליבך - תכיני חדש ובע''ה מוצלח.
תעברי שוב ותראי אם עשית בדיוק לפי ההוראות.
המים הרותחים הורגים למוות את השמרים.חייב מים קרים?
לעניין ההלכה אני חושבת שמעל הפורום המכובד הזה שכולל כל כך הרבה ....לעניין הברכה,
בררתי שוב.
אם נאכל כנישנוש- אכן ברכתו מזונות
קביעת סעודה- המוציא כמובן.
ותודה על המתכון, יצא מעולה!
הכנתי היוםמשום מה את המתכון הזה אני לא עושה כמעט במשך השנה, אבל בחנוכה אנחנו לא מוותרים עליו .
אנחנו קוראים לזה "זלביות" לא בטוחה שזה השם המקורי והנכון.
מאד מאד קל להכנה ועוד יותר קל לאכילה.
קחו בחשבון שבמהלך הטיגון הציבור אוכל ואז - - - - בגמר הטיגון אתם עומדים מול מגש ריק אבל לב מלא ששימחתם פיות.
צפה בקובץ המצורף 1016143
אז ככה:
החומרים
3 כוסות קמח
3 כפות סוכר
2 כפות שמרים
כפית מלח
(אפשר ביצה - לא חובה)
לערבב בכף את כל היבשים
להוסיף מים חמימים עד שהבצק נעשה נוזלי
צפה בקובץ המצורף 1016147
הערבוב בכף בלבד.
לכסות היטב בניילון נצמד ומגבת ולהתפיח לפחות שעה.
אני אתמול הסתפקתי בחצי שעה והיה מעולה.
לאחר שהעיסה תופחת ומעלה בועות.
לוקחים עם כף כמה שעולה, כמות קטנה ומטגנים בשמן (לא להתקמצן אבל לא מידיי.)
הכמות של השמן ההתחלתי מספיקה לכל הכמות, הזלביה לא שואבת שמן לתוכה.
מלמעלה אבקת סוכר -
צפה בקובץ המצורף 1016148
צפה בקובץ המצורף 1016150
צפה בקובץ המצורף 1016151
את שולחת לנו משלוח מפנק כזה?חנוכה שמח לכולם!!
תשמינו ותהנו.
את האמת מגיע לך בענק!!!!!!!!!!את שולחת לנו משלוח מפנק כזה?
אין לי מושג..... אבל לכאורה לא רואה סיבה ללא.מתאים לעשות ללא גלוטן?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים