פוטותרפיה, משחות, וכו' לא עזר?לא רוצה לאכזב,
אבל אם תמצאו פתרון - תספרו גם לי, אשמח לשמוע.
תכל'ס, אין![]()
ניסיתי משחות (סבוסל, פרוטופיק),פוטותרפיה, משחות, וכו' לא עזר?
תודהניסיתי משחות (סבוסל, פרוטופיק),
פוטותרפיה לא ניסיתי, רופא העור (הלכתי לשניים) אמר ברוחב לב: את יכולה לנסות...
מכירה מישהי נוספת שסובלת מויטיליגו מאז ילדותה ועד היום, בגיל שכבר קרוב ל-40.
ניסתה המון, אבל כלום לא מעביר את הכתמים האלו.
מה שכן, אחת לתקופה היא נוסעת לים המלח וזה מסייע בעצירה, כלומר, שהכתמים לא יתפשטו יותר מידי. אבל לא מעלים את הקיים (יש לה את זה בצורה קשה - המון כתמים בכל הגוף).
בעיקרון, הבנתי שפוטותרפיה זה תחליף לים המלח,
אבל כמו שכתבתי - אין לי ניסיון עם זה, אז לא יודעת מה התוצאות.
בים המלח יש קרני שמש מסוג מסויים שמועילות מאוד לבעיות עור רבות,תודה
מה ההמלצה על ים המלח?
לא שמעתי על זה.
בדקתם עניין רגשי וכו'?
משחות אמרו לנו שעוצר אבל ברגע שמפסיקים זה חוזר ומתפשט הרבה יותרפוטותרפיה, משחות, וכו' לא עזר?
לגבי רגשי -
אני מאמינה מאוד בשילוב גוף-נפש,
והבנתי שיתכן וזה מגיע מלחץ.
בתקופת ההתפרצות אצלי, אכן עשיתי שינוי באורח החיים וב"ה זה נעצר.
אבל מידי פעם, בתקופות קושי, יש תזכורות חדשות![]()
מה זה אומר טיפול רגשי? הוא ילד קטןבדקתם עניין רגשי וכו'?
אני פשוט ידעתי שיש עניין מסויים בעבודה שגורם לי ללחץ מטורף, ופשוט הורדתי אותו.מה זה אומר טיפול רגשי? הוא ילד קטן
יש משהו ספציפי שאת ממליצה?
כי טיפול רגשי אמרו לי שבגיל הזה לא מאד רלוונטי אלא שההורים ילכו בשביל הילד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים