נכתב ע"י גיטי 123;1146863:לי יש מייבש כזה, שניקנה בגלל סיבה דומה- המייבש עמד במרכז חדר האמבטיה, ולא היה מצב לקדוח חור בקיר החיצוני... (הוא גם היה רחוק)
בתחילה ניסינו להשתמש במייבש רגיל בלי לחבר אליו את צינור השרשור- וכל חדר האמבטיה התמלא אדים חמים, ובהמשך רטיבות... (עם השארת סימנים על הקיר, חדירה לחשמל וכו'....)
ובנוסף- בגלל שלא רצינו להשאיר את חלון האמבטיה פתוח בלילה, ולא היה מצב להפעיל מיבש כשהחלון סגור- חכינו תמיד לבוקר
לא היתה לנו כמעט שום ברירה חוץ מלקנות מייבש בלי צינור.
היתרונות שלו- אין צורך בצינור
החסרונות- 1. זמן הייבוש ארוך מהרגיל (וזה עולה כסף..)
2. עדיין החדר מתחמם יותר ממיבש שהצינור שלו יוצא החוצה.
3. צריך לרוקן מים כל פעם- פעמיים
4. למי שאוהב לחמם מעט את הבגדים / מגבת לפני היציאה מהמקלחת בימים קרים- המייבש הזה לא בנוי לזה. (הוא עובד בצורה שונה ממיבש רגיל)
כל החסרונות הנ"ל הם לא סוף העולם... והתרגלתי אליהם.
כשעברנו דירה, מיקמנו את המייבש במרפסת השרות. זהו חדר שקל יותר לאורר מאשר חדר האמבטיה הקודם שהיה לנו ולכן זמן הייבוש קצת התקצר! (זה חוסך חשמל)
ועכשיו לא כ"כ מפריע לי שהחדר מתחמם- כי זה חדר פחות שימושי...
נכתב ע"י bhj;1146892:האם אפשר לשים אותו ממש בחדר אחר, ולא באמבטיה/חדר שירות?
(חדר כמו מחסנון עם מקפיא וכד?)
נכתב ע"י סטודיו נועה;1146879:תיקני מייבש בשיטת פעולה:מעבה (קונדנסור)
אם יש נקודת ניקוז מים בסביבה זה ממש לא בעיה מחברים את הצינורית שבגב המייבש לניקוז (כיור או מכונת כביסה) ושוכחים שיש את זה.
אם אין לך ניקוז מים זה מעצבן כל פעם לשלוף את המגירה המלאה במים ולרוקן אותה, המים שבמיכל מעולים לשמוש במגהץ אדים.
אין קשר בצריכת חשמל בין מייבש רגיל למייבש עם מעבה אם את מקפידה לקנות מייבש עם דרוג אנרגטי A.
נכתב ע"י מגה;1146906:לגבי שימוש במגהץ - לי יש מגהץ קיטור של טפלון שנסתם בגלל שהשתמשתי במים מהמעבה -קניתי את המייבש אצל אבי סופר והוא המליץ לי לעשות כך. טכנאי אלקטרא היה מזועזע ואמר לי שממש אסור לשים אותם במגהץ, כי יש לו לקוחות שהלך להם מזה המגהץ ללא אפשרות לתיקון
ולמה לא מומלץ? (אנחנו לכאורה חייבים, הרגיל עשה לנו עובש בחדר)מעבה לא מומלץ
כי הוא צורך הרבה חשמל וכל טכנאי שני יגיד לך שהוא צורך יותר תיקונים במשך השניםולמה לא מומלץ? (אנחנו לכאורה חייבים, הרגיל עשה לנו עובש בחדר)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים