נכון, אבל לא לגמרינכתב ע"י שירי12;1227355:דווקא חוה רוזנברג בשלל שמותיה הספרותיים (נעמה, הודיה ויין, אלישבע שין) שינתה את סגנון הכתיבה שהזכרת דלעיל, וסגנון הכתיבה החדש שלה פונה לקהלים נרחבים יותר.
נכתב ע"י ok;1227347:"אחד מאלף" לעומת זאת יצא לאור לפני פסח.
פעם ראשונה שאני שומעת שהודיה ווין ואלישבע שין זה גם היא,דווקא חוה רוזנברג בשלל שמותיה הספרותיים (נעמה, הודיה ויין, אלישבע שין) שינתה את סגנון הכתיבה שהזכרת דלעיל, וסגנון הכתיבה החדש שלה פונה לקהלים נרחבים יותר.
נכתב ע"י האיה;1227397:פעם ראשונה שאני שומעת שהודיה ווין ואלישבע שין זה גם היא,
מה הרעיון שלה לכתוב במליון שמות?
נכתב ע"י האיה;1227397:פעם ראשונה שאני שומעת שהודיה ווין ואלישבע שין זה גם היא,
מה הרעיון שלה לכתוב במליון שמות?
לא צריך לדעת,נכתב ע"י האיה;1227397:פעם ראשונה שאני שומעת שהודיה ווין ואלישבע שין זה גם היא,
נכתב ע"י sari93;1227416:לא צריך לדעת,
מספיק לקרוא פרק אחד בשביל לזהות לבד....
נכתב ע"י סיון;1227423:אגב השם מהללאל בהשראת זה:
וַיְחִי קֵינָן, שִׁבְעִים שָׁנָה; וַיּוֹלֶד, אֶת-מַהֲלַלְאֵל
![]()
נכתב ע"י סיון;1227423:אגב השם מהללאל בהשראת זה:
וַיְחִי קֵינָן, שִׁבְעִים שָׁנָה; וַיּוֹלֶד, אֶת-מַהֲלַלְאֵל
![]()
נכתב ע"י efrat1;1227425:מאין לך?
ומה מקור השם איסתרק ויוזבד?
נכתב ע"י RacheliArt;1227429:יש לרוזנברג מספר סימני זיהוי:
עניינים רפואיים.
נכתב ע"י RacheliArt;1227429:יש לרוזנברג מספר סימני זיהוי...
נכתב ע"י RacheliArt;1227429:יש לרוזנברג מספר סימני זיהוי.
בספריה הראשונים תמיד כיכבה דמות נערה מיוחדת במינה-כמו צילה מ-פקעת, הודיה מ-שריקות, מירי מ-רק בלחש, וקרן מ-קו השבר)
ועוד, ועוד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים