נכתב ע"י חסידישער;1227458:אפשר כל ספר כמעט, מלבד ספרים עלילתיים נטו כמו ספרי חיים גרינבוים, לצמצם ל-4 עמודים.
אם הספר בא לתת רק את נתוני הסיפור, אין שום בעיה לכתוב אותו בכמה מילים.
כל הרעיון הוא, המחשבות שבדרך וכו'. במיוחד בספרי ח. רוזנברג.
נכתב ע"י swiss;1227476:מה זה אחד מאלף באיזה עיתון התפרסם?
מי הסופרת?
ו..בטוח שיוזבד לא יוצא לפני החג? בניתי עליו את החג
נכתב ע"י לנדא;1227492:יורדות לי דמעות...
כמה זמן לא קראתי ספר טוב...
ואני מתגעגעת... מאד...
(אבל איפה מכניסים את זה בסדר היום? בפעם האחרונה שכן הצלחתי לדחוף קריאת ספר,
גליתי כשסגרתי אותו והסתכלתי מסביב, שזה בא בהחלט על חשבון הבית...
על חשבון הזמן עם הילדים, על חשבון תחזוקת הבית השוטפת, על חשבון דקות האיכות בערב עם בעלי...
אז מה? רק לי אין זמן קצת לעצמי בלי שזה יבא על חשבון משהו?..אני מקנאה...)
נכתב ע"י שירי12;1227519:האלימות וערימות ההרוגים, בהחלט הפריע.
מצד שני, זה חלק מבניית העלילה האמינה.
נכתב ע"י ארי בראון;1227522:מצד שלישי הרבה מחפשים דווקא את זה..
זה שטויות - במחילה...נכתב ע"י פרינטופ;1227526:לא בחוג שלנו.
נכתב ע"י קקטוס;1227533:זה שטויות - במחילה...
אני עמדתי מאחורי הדלפק בחנות הספרים...
אני ראיתי את הנערים והילדים שקנו את ספרי הזבל של סופרים שלא אגיד את שמם, ואפילו בנות שקנו אותם.
כן, גם בחוג שלנו האלימות מוכרת..
לא רק שהיא מוכרת, היא גם קיימת לצערי (זה שהיא מתפרצת בעיקר על עצים ואבנים או פחים בוערים ותמרורים, זה רק סימפטום..)נכתב ע"י פרינטופ;1227536:זה שהיא מוכרת, לא אומרים שמחפשים אותה.
נכתב ע"י פרינטופ;1227512:מעניין שאף אחד לא הזכיר את זה.
בספרים של מיה קינן - איסתרק ומהללאל - שאגב אני חובבת מושבעת שלהם, הפריעה לי הנקודה של האלימות. היא סופרת מעולה, ובהחלט יכולה היתה לכתוב עלילה טובה יותר.
נכתב ע"י ארי בראון;1227537:לשון הרע, יצר נקמה,תככנות ושקרים זה כן בחוג שלנו?
בחיים יש הרבה צדדים אפלים, והספרים לקוחים מהחיים, לא מגן עדן.
העניין הוא להציג גם את הצד המואר של העולם, עם מסר נכון.
נכתב ע"י קקטוס;1227539:לא רק שהיא מוכרת, היא גם קיימת לצערי (זה שהיא מתפרצת בעיקר על עצים ואבנים או פחים בוערים ותמרורים, זה רק סימפטום..)
וכן, מחפשים, ומחכים עד שיצא הספר הבא של המותחן המגוייר הבא..
אין לי טעם להתווכח, אני מכיר את העובדות, חייתי את זה ביום יום, ועניתי לכל השאלות של הנערים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים