הם כנראה יודעים מה שהם עושים.....גם את זה הם כתבו, במייל עצמו:
צפה בקובץ המצורף 633322
הם כנראה יודעים מה שהם עושים.....
בכל מקרה אם את רוצה דוקא את יכולה לשלוח לאותו מייל ששלחת את הפניה הראשונה.
אבל אני לא תולה בזה תקוות...
זה רק בשביל להוציא את מי שענתה לך בהרגשה דפוקה.
לא שווה.
גם אני קבלתי תשובה הזויה זו, אבל את העיקר שכחתם לפרסם:מצרפת את תשובת קופ"ח מכבי לתלונה בענין דבריו של רון סער.
הם מנותקים מהמציאות- עד הסוף!
| פרטי הפנייה כפי שנקלטו במערכת: |
| נושא הפנייה: איכות השירות המנהלי |
| תוכן הפנייה: כידוע הסית רן סער בנתונים שקריים לחלוטין לפיהן 75,000 מהעיר חולים, ולכן שמו את כל תושבי העיר במצור ובהסגר, מה שגם גרם להסתה חסרת תקדים כנד הציבור החרדי. בפנייה לפנייתי לקופה, ובעקבות מחאה ציבורית עצומה, קבלתי את התגובה הנבובה הבאה: קיבלנו את פנייתך בנוגע לפרסום דברי מנכ"ל מכבי, רן סער, בכלי התקשורת. צר לנו על התחושות שהבעת ואנו מבקשים להסביר את דבריו של המנכ"ל. מר סער התבסס על נתוני בדיקות הקורונה שנערכו לחברי הקופה בתקופה האחרונה. מתוך למעלה מאלף בדיקות שנערכו לחברי מכבי בבני ברק, כ38% נמצאו חיוביים לנגיף. סוף ציטוט. הבעיה הגדולה היא, שגם לאחר שהעמידו את מר סער על טעותו ועל בורותו, שרק 38 % מהנבדקים [שגילו בדרך כלל תסמינים], ולא 38 % מככל אנשי העיר וגם לא חצי או רבע או עשירית מכך, סירב מר סער לחזור בו ולהתנצל. על בורותו המקצועית אין תלונות, סוף סוף הוא לא חרדי, והוא למד ליב''ה, ומכאן נובע חכמתו. אבל על כך שהוא מסרב להתנצל או להתפטר, על כך אין מחילה ואין סליחה. יצויין שאני כאן לפה לאלפי חרדים שהמרגישים כאובים ונרדפים וזאת ע''י גורם שמתפרנס מאיתנו. ויעיד על כך השיח הציבורי. חלקו הקטן מופיע גם ברשת החרדית. |
גם אני קיבלתי תשובה מקוממת זו
תחזירו להם!!!!
הם לא ימרחו אותנו ככה!
כעת אא לעבור קופה אז לפחות נפציץ אותם בתלונות
יש לי רעיון בא נעבור קופת חולים ולא יהיה לרן סער בעיות.
וודאי שיעזור. הן יראו שלא מורחים אותנו סתםמה יעזרו לנו התלונות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים