נכתב ע"י כוכב103;396368:חברי פורום יקרים,
כל עובד מתחיל בסטאז': רופא, עו"ד רו"ח וכדו', כולם עוברים תקופת סטאז' כמה שנים.
בואו נסתכל במראה ונודה - גרפיקאי/ת מתחילה ברמה של חודש/חודשיים ראשונים היא לא שווה כלום. ההספקים הם עשירית מגרפיקאי מנוסה, התוצאות עוד פחות, והפשלות - בשמים,
נכתב ע"י סיכת משרד;396470:התפרסם אי שם בפורום פרסום ושיווק.
נודה מראש למי שיחפש, לענ"ד זה עוד אמור להופיע בדף האשכולות הנוכחי.
אוהב ישראל - בקצב שהעיניינים זזים אני בדרך לעשות חומש ---נכתב ע"י אוהב0ישראל;396473:אולי אני אצא פה "הצדיק", וזה ממש לא הכוונה. אני גם לא כזה צדיק גדול,
אבל מה שאני כן מקפיד עליו זה לתת מעשר כספים. במשך שנים עוד מאז שהתחלתי לעבוד (17 שנים)
וב"ה, אני חייב לומר את הפסוק: "ובחנוני נא בזאת". הקב"ה מרחיב את הפרנסה באופנים וצורות שלא היית חושב עליהם מלכתחילה.
לכן גם היום, אני לא כזה אחד שרץ על כל עבודה, ובדרך כלל מעדיף את המשפחה וגידול הילדים על פני עוד שעה של גרפיקה, וב"ה הקב"ה דואג לי טוב טוב.
אם יש לך זמן להשתלם ולצבור נסיון,
הכי טוב לעשות את זה בדפוס פעיל או חנות קופי.
התשלום לא יהיה גבוה. יהיה צעקות מהבוס (כי למעשה כל הפאשלות עליהם ולא עליך, מה שחשוב לך לתחילת הדרך),
אבל אין כמו נסיון של עבודה מול דרישות של הרבה סוגי אנשים - למשך שנה, שנה וחצי.
לומדים מזה המון (מנסיון )
מקסימום תצטרכי קורס אח"כ קצר להחזרת הבטחון עצמי(אולי פרוג יארגן לך משהו עד אז).
המון הצלחה!
נכתב ע"י פרוגיסטית;396804:אוהב ישראל - בקצב שהעיניינים זזים אני בדרך לעשות חומש ---
נכתב ע"י פרוגיסטית;396804:פרוג - תרימו את הכפפה - "קורס קאוצ'ינג לנפגעי חוסר ניסיון"...
בקורס:
* כיצד לקבל את צעקות הבוס (מה קורה?! היית צריכה לשלוח את הקובץ לפני 5 שעות!!)
* כיצד לעבוד (על) עם בתי דפוס (מה?... לסגור לPDF? עם בליד?... אה, כןןן בטח שאני יודעת איך סוגרים לדפוס, מה זאת אומרת?! כמובן! הרבה פעמים שלחתי קופסא מתומנת לדפוס... אז איך אמרת לשלוח, בJPG?)
* איך לעבוד עם לקוחות (בגללך אנשים לא באו לחתונה שלי!! רשמת תאריך שגוי!! *בכי בכי* )
* ולבסוף, איך להוציא ממך את המירב (טוב, אני חושבת שגרפיקה זה לא בשבילי... שיהיה, לפחות תמיד נשאר הנהלת חשבונות....)
נראה לי שאני לא היחידה שתרשם.
היי! אני יכולה לעצב לכם את הפלייר!
באמת!
(ותודה לכל מי שהגיב עד כה)
מצחיק אותי להזכר בדברים האלה.
חמודה את.
נכתב ע"י צבע;396142:לא עומד לי בראש איפה זה כתוב, אבל נדמה לי שזה המסילת ישרים, וגם בעל חובות הלבבות אומר משהו על זה- שההשתדלות לפרנסה צריכה להיות בתחום נטית ליבו של האדם.
ושהכשרונות שנתנו לו לא נתנו לו ב'מקרה' אלא כדי שישתמש בהם!!
לתשומת לב כל המחפשים עבודה... (גם אני..)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //