אתמול היה היום האחרון למעבר כדי להכנס לקופה החדשה ב 1/5.אני עכשיו במאוחדת ואני ממש לא נהנה מזה שירות האתר, וההטבות שלהם 'אינם'... פשוט לא נמצאים אם מישהו מצא אותם שיגיד...
אני מתלבט איזה קופת חולים לעבור, כללית או לאומית, אשמח לשמוע את חוות דעתכם!
איזה הטבות יש בלאומית למי שעובר?אני נהנית במאוחדת, פשוט אני שם מגיל 0...
אבל הבנתי שבלאומית התורים למרפאות שיניים קצרים יותר משמעותית (3-4 חודשים במקום 6-8)
אבל במרפאות השיניים שלהם זה מרפאות בהסדר, אז לכל דבר צריך אישור וכו', שזה קצת מיגע, ואם עשית טיפול אצל רופא לא כ"כ טוב וזה נפל, ואין מענה אחר במרפאה קצת אכלת אותה (או שתתקשרי לשגע את לאומית ויתנו לך אישור חדש)
וחוץ מזה יש להם מתנות שוות למי שעובר (אל תפספסו אותם אף פעם!!!)
את כללית אני לא מכירה
בדקתי כבר, כל ההנחות שלהם זה על משקפיים שעומדים מאחורי האלה של 'האלה בצד'....יש למאוחדת שיא הנחה 100 שקל למשקפים
איזה מתנות?אני נהנית במאוחדת, פשוט אני שם מגיל 0...
אבל הבנתי שבלאומית התורים למרפאות שיניים קצרים יותר משמעותית (3-4 חודשים במקום 6-8)
אבל במרפאות השיניים שלהם זה מרפאות בהסדר, אז לכל דבר צריך אישור וכו', שזה קצת מיגע, ואם עשית טיפול אצל רופא לא כ"כ טוב וזה נפל, ואין מענה אחר במרפאה קצת אכלת אותה (או שתתקשרי לשגע את לאומית ויתנו לך אישור חדש)
וחוץ מזה יש להם מתנות שוות למי שעובר (אל תפספסו אותם אף פעם!!!)
את כללית אני לא מכירה
מאוחדת זו קופה בתהליך צמצום מקיף כדי לכסות את הגרעון שלהם
לכן אין שם ראש גדול כלל וכלל לאחרונה הכל כסות עיניים
ממש לא!בדקתי כבר, כל ההנחות שלהם זה על משקפיים שעומדים מאחורי האלה של 'האלה בצד'....
זה מידיעה או מהשערה?מאוחדת זו קופה בתהליך צמצום מקיף כדי לכסות את הגרעון שלהם
לכן אין שם ראש גדול כלל וכלל לאחרונה הכל כסות עיניים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //