נכתב ע"י GRN;2062431:זה פשוט, לאנשי המודיע אין נשים ובנות, רק אימהות וילדות![]()
נכתב ע"י רותי קפלר;2062518:'זעקת האמהות' הוא ספר ידוע של ד"ר זמלווייס, הראשון שטען כי שיעור תמותת היולדות הגבוה (אחת לשש, לפני כמאה ושבעים שנה) נגרם בגלל זיהומים וחוסר אחריות של הרופאים.
השאלה האם המבקר של המודיע היה די אינטלגנט לערוך את הקישור ולמחוק את הביטוי (שמא מישהי תראה את המודעה, תחשוב שזו פרסומת לספר ותלך לקרוא אותו), או שהוא סתם מחק ומשמיים כיוונו.
נכתב ע"י מוטיבציה;2062532:לגבי זעקת האמהות- אני מוצאת שהזעקה איננה ראויה לקוקיות.
זה אפילו לא מצחיק.
על זה אמהות זועקות?
צודק המבקר של המודיע. (לפחות הפעם)..
וסתם לא הייתי קונה קוקיות רק בגלל הזעקה. לא מתחברת..
הבוקר ראיתי בעיתון כותרת: "מזעזע", לאיזה מקרה לא ממש מזעזע..
אז מה עשו פה? הורידו את המילים והיום כבר לא מתרגשים, ובמקרה באמת מזעזע צריך להשתמש במילים מופלגות כדי שיבינו שהפעם זה באמת מזעזע.
תכלס, הביטוי לא ראוי פה.
זו דעתי.
נכתב ע"י MIRI F;2062543:על הומור שמעת פעם?
סתם טעות שלי בהעלאת הקובץ...נכתב ע"י קקטוס;2062435:שימו לב והזהרו מחיקויים..
נכתב ע"י מוטיבציה;2062548:כתבתי שאותי זה אפילו לא מצחיק..
יש לנו שפה מעולה, אצלנו בבית הקפידו להשתמש בעברית תקנית.
ולקחת את המילים וכל יום להחמיר אותן על כלום, קצת מזעיק אותי.. וחבל.
נכתב ע"י מוטיבציה;2062532:לגבי זעקת האמהות- אני מוצאת שהזעקה איננה ראויה לקוקיות.
זה אפילו לא מצחיק. על זה אמהות זועקות?
צודק המבקר של המודיע. (לפחות הפעם)..
וסתם לא הייתי קונה קוקיות רק בגלל הזעקה. לא מתחברת..
הבוקר ראיתי בעיתון כותרת: "מזעזע", לאיזה מקרה לא ממש מזעזע..
אז מה עשו פה? הורידו את המילים והיום כבר לא מתרגשים, ובמקרה באמת מזעזע צריך להשתמש במילים מופלגות כדי שיבינו שהפעם זה באמת מזעזע.
תכלס, הביטוי לא ראוי פה.
זו דעתי.
נכתב ע"י GRN;2064568:
נכתב ע"י קריאייטיבית;2064573:את רצינית?
אז כנראה את מהזן של ה- 25%
שכן יעדיפו את הקניה הזולה והפחות איכותית
שפרושו, לקנות יותר במחיר זול יותר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים