נכתב ע"י 23;1828562:וואו
איזה מבלבל,
אני מחפשת משהו שיעבוד על אוטומט, ויוציא תמונות טובות
והאשכולות כאן מה זה מבלבלים.
נכתב ע"י צברית;1828481:הגלים,
סתם לאינטלגנציה שלי ואולי אם בעתיד אקנה מצלמה,
יש לך מושג מה ההבדל בין 2 הדגמים?
כי המארק עולה פי שתיים... משהו באיזור ה4000
נכתב ע"י צברית;1828596:מישהי כתבה למעלה שהG1X לא טובה באוטומט- וזה שטות מוחלטת.
אם אין לך "מסגרת תקציב מוגבלת" לכי עליה, 100% תהי מרוצה.
נכתב ע"י צברית;1828701:כן...
את המפרט ראיתי,
אבל לא רואה שום מאפיין "קריטי" למחיר כפול...
ולכן אשמח להסבר מאנשים שמבינים בעינין![]()
נכתב ע"י ראובן 10;1828720:רק מבקש לא לזלזל. לא כל מי שנותן מפרט בלי הסברים זה אומר שהוא לא מבין. ולא כל מי שלא סיפק את שאלתך במדויק נחשב ל'לא מבין בענין'.
נכתב ע"י צברית;1828481:הגלים,
סתם לאינטלגנציה שלי ואולי אם בעתיד אקנה מצלמה,
יש לך מושג מה ההבדל בין 2 הדגמים?
כי המארק עולה פי שתיים... משהו באיזור ה4000
נכתב ע"י צברית;1828596:מישהי כתבה למעלה שהG1X לא טובה באוטומט- וזה שטות מוחלטת.
אם אין לך "מסגרת תקציב מוגבלת" לכי עליה, 100% תהי מרוצה.
נכתב ע"י 23;1828955:תכל'ס אני מבולבלת פחד.
אין לי עכשיו מושג מה לקנות.
מי יכול להסביר או להבהיר למי שאינה צלמת ורצה תמונות יפות על אוטומט.
נכתב ע"י tamar;1828948:קצת בוטה, לא?
אם הייתי עומדת מולך גם היית בוחרת במילים אלו?
אני לא צלמת מקצועית אך דווקא בגלל זה נראה לי שדעתי מאד רלוונטית במקרה זה, כי השואלת לפי מה שהבנתי כמוני.
בגלל גודל החיישן היחודי שלה רציתי לרכוש אותה אך לפני זה ביקשתי מחברה והתנסיתי במצלמה הזו במצב P ולא. היא לא מספקת את הסחורה.
מצלמות אחרות הרבה פחות טובות ממנה מפיקות תמונות טובות יותר באוטומט.
היא גם ענקית מאד ומרובת לחצנים חיצוניים שעבור האוטומט לא ממש שימושיים, היא מצויינת ברמות למישהי שתשתמש בכל האופציות שלה אבל לא עבורי או עבור כל משתמש אוטומט אחר.
נכתב ע"י tamar;1828998:במה היא טובה יותר מהRX100 שעולה 1000 ש"ח פחות?
נכתב ע"י tadmit;1828984:כתבתי ואני כותב לך שוב.
PANASONIC LX100 המצלמה הטובה ביותר מכל המצלמות שהוזכרו כאן (כולל הG1X II).
נקודה.
כל בלבול נוסף על אחריותך בלבד.
נכתב ע"י הגלים;1829084:גם אם תכתוב שוב ושוב
"נקודה נקודה נקודה" זה לא יהפוך את דבריך לאמת מוחלטת.
יש פרמטרים מסוימים בהם נמדדת מצלמה.
החיישן של הקנון גדול במעט והטווח של העדשה טוב יותר
לא צילמתי עם אף אחת מהמצלמות הנ"ל (אתם צילמת עם שתיהן? ) אבל לו אני הייתי צריך לבחור הייתי הולך על הקנון.
נכתב ע"י צברית;1829154:רק תציין שהיא עולה 1400 שקל יותר מהG1X
קצת משמעותי,
ולא בהכרח מוצדק.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים