- הוסף לסימניות
האם יצא לכם להיתקל בזה הרבה פעמים?יש כאלה שיוצאים בלי שילוט בכלל
כי הוא עצר בתחנה , ופתח דלתות.האם יצא לכם להיתקל בזה הרבה פעמים?
איך ידעתם שהאוטובוס הזה באמת אמור לבצע קו (ולא הסעה פרטית לדוג') ?
עוצרים כל אוטובוס שמגיע ואין שלטהאם יצא לכם להיתקל בזה הרבה פעמים?
אבל לא כל אוטובוס כזה שמגיע לתחנה אתה אוחז ראש לשאול אותו איזה קו זהכי הוא עצר בתחנה , ופתח דלתות.
וכשמתקרבים לדלת שואלים אותו : איזה קו אתה?
איך?האם יצא לכם להיתקל בזה הרבה פעמים?
הכללים הם שאסור להם להפעיל קבלנים בשגרה@מנוי פרימיום
יש״כ על האשכול החשוב,
נשמח לקבל את הכללים,
האם בכלל יכולה חברה להפעיל אוטובוס קבלן..
או שמותר לה תמיד לעבוד כך?
לאחרונה בחלק מהמקומות קווי שיגרה רגילים בימים רגילים מופעלים בקבלנות..
מה שכמובן גורם לשלל בעיות ביניהם הבעייה שהצפת כאן באשכול..
בחוויה שלי כנוסע,אבל גם מה שמאושר, יש כמה הנחיות ברורות שהחברות לא עומדות בהם - מספר קו בחזית האוטובוס, לוגו של החברה, חיבור מלא למערכות של המפעיל חיבור לgps וכו'
זאת אומרת שאין לנוסע הקטן אפשרות להתלונן על חברה שעושה את זה,הכללים הם שאסור להם להפעיל קבלנים בשגרה
ומותר להם להפעיל רק קבלנים שעומדים בדרישות בסיסיות שרשומות במכרז
אבל אף אחד לא באמת מתייחס למה שכתוב במכרז.
נוסעים יכולים להגיש תלונה למשרד התחבורה על כל מקרה שבו החברה מפרה את חוזה ההפעלה, בתנאי שהנוסע נפגע ישירות כתוצאה מאותו מקרה (לדוג' - נוסע המתין בתחנה והאוטובוס לא העלה נוסעים / לא יצא)זאת אומרת שאין לנוסע הקטן אפשרות להתלונן על חברה שעושה את זה,
מכיון וזה חוזה בין החברה למשרד ולא קשור כביכול לשירות לנוסע?!?
התכוונתי להפרת נוהל אוטובוס קבלן, שגם אם מגיע אוטובוס ומעלה את הנוסעים ונוסע וכו׳נוסעים יכולים להגיש תלונה למשרד התחבורה על כל מקרה שבו החברה מפרה את חוזה ההפעלה, בתנאי שהנוסע נפגע ישירות כתוצאה מאותו מקרה (לדוג' - נוסע המתין בתחנה והאוטובוס לא העלה נוסעים / לא יצא)
נראה שיש בקל קו כמה תקלות ביממה האחרונה, גם אני נתקלתי בתופעה דומה..הזיה מה שקרה לי אתמול!!!
חיכית אתמול בתחנה ברבי עקיבא הרב שך - למעלה מחצי שעה והיה לי כמה אוטובוסים עירוניים שהיו נוחים לי
ואני מתקשר לקל קו ואני כל הזמן שומע שהאוטבוס שלי אמור להגיע בשתי דקות הקרובות וכשעובר שתי דקות הוא אומר שהאוטובוס יגיע בעוד עשרים + דקות
אחרי יותר מידי זמן התיאשתי והלכתי ברגל הביתה סחוט אחרי סיבובים של קניות ושקיות בידיים
לפי מה שראיתי זה קורה בעומסי תנועה - בחלק מהאוטובוסים יש בעיה שגורמת לכך שאחרי 5 דקות שהאוטובוס נשאר במקום (או מתקדם פחות מ-100 מ') הוא "נושר" מהמערכות של משרד התחבורהנראה שיש בקל קו כמה תקלות ביממה האחרונה, גם אני נתקלתי בתופעה דומה..
להתלונן אפשר תמיד, אבל זמני שגרה אין הרבה...התכוונתי להפרת נוהל אוטובוס קבלן, שגם אם מגיע אוטובוס ומעלה את הנוסעים ונוסע וכו׳
במידה והוא קבלן בזמן שיגרה זו הפרת חוזה, שעל זה הנוסע לא יכול להתלונן,
למרות שהאינטרס של הנוסע הוא כן להתלונן אפי׳ שבאותו פעם לא נגרם נזק לנוסע הניסיון מוכיח שחברות קבלן הם נזק לנוסעים ובמידה יביאו אותם רק כשמותר על פי החוזה ישתפר השירות לנוסעים {או שלא כי לא יצאו אוטובוסים..}
מעניין וטוב שאתה מעדכן..לפי מה שראיתי זה קורה בעומסי תנועה - בחלק מהאוטובוסים יש בעיה שגורמת לכך שאחרי 5 דקות שהאוטובוס נשאר במקום (או מתקדם פחות מ-100 מ') הוא "נושר" מהמערכות של משרד התחבורה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //