אתה מדבר אם לא על מסחר לפחות על תזמון השוק.כלום מדברים כאן על איך להשקיע וכו' אבל חיפשתי אשכול על הנושא איך מושכים את הכסף נכון כשזה בעלייה איך מסתכלים על הגרף כדי לדעת שזה הזמן הנכון למשוך וכו' ולא ראיתי אולי לא חיפשתי טוב אשמח לדעת בנושא מפי המומחים
נדבר עוד 20 שנה, אני אסביר לךעוד פעם סוף כל סוף אחרי עשרים שנה נצטרך להוציא את זה, זה לא נשאר לנצח וא''כ צריכים לדעת גם על העניין של המשיכות
מה שאני שמעתי מיוטיוברים שונים, שמדיי פעם מזכירים לא לשכוח לקחת רווחיםבקיצור אין כאן מידע בעניין הזה
קשה מאוד לענות מבחינה אסטרטגית מלאה.בקיצור אין כאן מידע בעניין הזה
את מדברת על מסחר נטו.מה שאני שמעתי מיוטיוברים שונים, שמדיי פעם מזכירים לא לשכוח לקחת רווחים
אין טעם להשקיע אקטיבית במנייה רק בגלל שאוהבים אותה
אין סנטימנטים למניות
איך שאני מבינה, מניה שעולה בהרבה על הממוצעים שלה, כדאי למשוך רווחים, או לפחות להזיז סטופים
ולא לחכות לתיקון
כמעט תמיד מניות "מתקנות" עליות חריגות
מנייה שלא תכנס אליה כי היא "מתוחה מדיי" אולי זה הזמן לצאת ממנה ולאפשר לה לתקן ואז, אם מאוד רוצים ומאמינים במנייה לחזור לאחר שחוזרת לסביבות הממוצעים
רק מצטטת איך שאני מפרשת את מה ששמעתי, לא יועצת לא ממליצה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //