גם אני אשמח למידע.מבחינת יופי , חוזק, ומחיר
משי משי שצבוע טוב הוא מבריק (לא מעט) לפני שנים היה צבע משי מט היום בטמבור הוא לא קיים פוליאור אכן רחיץ יותר ומשי יותר גמיש (במקרה של סדקים או רטיבות הוא מתנפח) הפוליאור דומה לצבע משי מט שהיה פעם (ניתן להשיג משי מט אבל לא של טמבור) והפוליאור יותר יקר מהמשי (משמעותי)גם אני אשמח למידע.
ממה שאני הבנתי משי משי בגימור חלק ומעט מבריק, פוליאור זה נותן מראה פלסטיקי... פוליאור רחיץ יותר.
האם זה נכון?
פוליאור על בסיס שמן יותר רחיץ מבסיס מים? אופן הצביע זהה לסופרקיל?משי משי שצבוע טוב הוא מבריק (לא מעט) לפני שנים היה צבע משי מט היום בטמבור הוא לא קיים פוליאור אכן רחיץ יותר ומשי יותר גמיש (במקרה של סדקים או רטיבות הוא מתנפח) הפוליאור דומה לצבע משי מט שהיה פעם (ניתן להשיג משי מט אבל לא של טמבור) והפוליאור יותר יקר מהמשי (משמעותי)
נראה לי שזה רחיץ אותו דבר בסיס שמן או מים (כמובן שסופרלק רחיץ יותר כי הוא ממש חלק אבל זה נראה קצת מוסדי) והישום על הקיר כמו סופרקריל מומלץ מאוד גלגלת ספוג (לא יקר) רק כמובן שבסיס מים מדללים עם מים ובסיס שמן עם המדלל שלו (טרמפנטין וכו')פוליאור על בסיס שמן יותר רחיץ מבסיס מים? אופן הצביע זהה לסופרקיל?
אני צריכה לקטע קיר אחד שיהיה מאווווד רחיץ..
תודה.נראה לי שזה רחיץ אותו דבר בסיס שמן או מים (כמובן שסופרלק רחיץ יותר כי הוא ממש חלק אבל זה נראה קצת מוסדי) והישום על הקיר כמו סופרקריל מומלץ מאוד גלגלת ספוג (לא יקר) רק כמובן שבסיס מים מדללים עם מים ובסיס שמן עם המדלל שלו (טרמפנטין וכו')
נכון! אבל ששמים את המשי משי כמו שצריך הוא לא מתקלף בקלות הוא יותר חזק ויקר מסופרקריל אחר ופחות חזק משמן ופוליאור מה שכן ומאוד חשוב שבאים לנקות את המשי עם ספוג הפלא או שפשוף חזק הוא מוריד את הברק והקיר נראה עם כתמיםיש לנו את שניהם בבית.
אין דמיון בכלל ביניהם!!! זה אאודי 2020 מול מיצובישי 1997....
פוליאור זה צבע יקר, אבל רחיץ נשטף ולא נשארים עליו לכלוכים בכלל. יוקרתי ומכובד.
המשי משי, זה פשוט וזול, משאיר כתמים מתקלף וממש לא דומה לפוליאור...
פוליאור על בסיס מים או שמן?יש לנו את שניהם בבית.
אין דמיון בכלל ביניהם!!! זה אאודי 2020 מול מיצובישי 1997....
פוליאור זה צבע יקר, אבל רחיץ נשטף ולא נשארים עליו לכלוכים בכלל. יוקרתי ומכובד.
המשי משי, זה פשוט וזול, משאיר כתמים מתקלף וממש לא דומה לפוליאור...
www.prog.co.il

אצלי במטבח בדירה הנוכחית (שכורה) יש 3/4 קיר פוליאור בצבע שמנת והקיר שנותר והתקרה לבן.. אין אפילו פס גימור וזה ממש יפה.. אבל עכשיו אני מתלבטת לגביי הדירה החדשה.. רוצה מה שיותר רחיץ ולא מתכננת לעשות החלקה.. הקיר חדש עם סיד, הפוליאור לא מתאים בלי החלקה?יש 2 בעיות יחידות עם פוליאור
1 צריך שהקבלן ישייף היטב את הקיר, שהוא יהיה חלק לגמרי, אבל עד הסוף...
2 אי אפשר לצבוע חצי קיר, זה משאיר סימנים..
הכל מתאים.אצלי במטבח בדירה הנוכחית (שכורה) יש 3/4 קיר פוליאור בצבע שמנת והקיר שנותר והתקרה לבן.. אין אפילו פס גימור וזה ממש יפה.. אבל עכשיו אני מתלבטת לגביי הדירה החדשה.. רוצה מה שיותר רחיץ ולא מתכננת לעשות החלקה.. הקיר חדש עם סיד, הפוליאור לא מתאים בלי החלקה?
לנו יש את המט, ולא זה לא מידיי, אם התכוונתם למראה כמו בגנים, אז לא.וזה לא מדייייייייי מבריק?
בדרך כלל המדיייייייי מבריק הוא הסופרלק או לחילופין המט עם תאורה חזקה....לנו יש את המט, ולא זה לא מידיי, אם התכוונתם למראה כמו בגנים, אז לא.
אפשר לקבל המלצה על צבעי? מאיפה את?מצאתי את התגובה שכתבתי לא מזמן.
![]()
צבע רחיץ ויפה
שמעתי על זה, ובדיוק רציתי גם לשאול על זה. מה פי' 'רטיבות'. אתה רוצה להגיד לי שיתכן שיהיה לי רטיבות בבנין חדש של קבלן מוכר בקומה השניה? נו באמת? או שאני פשוט תמים מדאי...? תמים מעט.כי רטיבות יכולה להיות מכל צינור שעובר בקירות.לאו דווקא מהגג. ההמלצה בדרך כלל לא לצבוע אתץ הדירה שנה כי הסיד נושם...www.prog.co.il
וכותבת שוב מנסיון של אחרי פסח, הרבה הרבה יותר רחיץ.
מה שנקרא "אם זה רחיץ.. אז מה זה?" מי שיש לו משי וחושב שזה רחיץ לא מבין מה זה פוליאור.
קשה להעביר בתמונה את הברק, אבל שימי לב לקיר בצד שמאל, את רואה שמשתקף עליו קצת הריהוט?צפה בקובץ המצורף 676616
והנה עוד תמונה של המסדרון, שימי לב לברק.
מדגישה שזה פוליאור מט! על בסיס מים.
בהתחלה הייתי בטראומה מהברק הזה, אבל מדגישה כי אינספור אנשים שנכנסו לבית, אמרו שמה שהופך את הבית שלנו לוואו זה ההחלקה הזו עם הברק הזה. אז למדתי לאהוב.
בקיצור ענין של טעם.
צפה בקובץ המצורף 676618
והנה תמונה של המשי, התמונות לא איכותיות, אבל מענין אם שמים לב להבדל בגיוון, בחדר יצא מוקה עדין, בסלון יותר צהבהב.
צפה בקובץ המצורף 676617
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים