אנחנו לקחנו דרך חברה לייעוץ משכנתאות, שילמנו 5000 ש"ח לחברה גדולה ומכובדת שעובדת עם ארגונים גדולים במדינה.
אבל כנראה שאצל הלקוח הקטן האזרחי הם מרשים לעצמם...
כי מה שעברנו איתם היה סרט זוועה

יש לי הקלטות מתועדות של כל השיחות איתם, והשקרים שנשמעים שם בהפרש של רבע שעה אחד מהשני הם פשוט לא נתפסים...
בשלב מסוים כשהצגנו בפניהם את ההקלטות הם הודו שהיה פה חוסר יושר, והודיעו לנו שהם פיטרו את הנציג שטיפל בנו (לא היה לנו שום דרך לבדוק אם הוא אכן פוטר או שרק הצמידו לנו מישהו אחר...)
מה שקלטנו לאחר מכן, שיש להם הסכם עם בנק מסוים, והם יציגו את הדברים כך שהם עשו סקר בנקים אבל בסוף תמיד הם יגיעו אל הבנק ההוא וירויחו אחוזים על חשבוננו....

כשקלטנו את זה, פנינו לבנק וביקשנו לחתום איתם שלא דרך החברה... אבל אז הבנק התנגד!!! (הבנו כבר שהכסף שהשקענו בייעוץ הלך לפח אבל החלטנו לפחות לא לפרגן להם להרויח את האחוזים על חשבוננו, אבל הבנק לא היה מוכן לשמוע בשום אופן על כך למרות שבעצם זה לא אמור להפריע לבנק שאנחנו נחתום על הסיכומים בלי הנציג...)
במהלך התהליך, הלכנו בעצמנו ועשינו סקר בנקים וקיבלנו הצעות מצויינות לא פחות.
הסוד הוא: כמו בשוק. קבלו הצעה אחת, לכו לבנק השני, תקבלו יותר טובה.... ואח"כ לבנק שלישי, ובסוף תחזרו לבנק הראשון ותראו זה פלא

בסופו של דבר, כן חתמנו באותו בנק כי היה לנו פרמטר אחד שהיה משתלם לנו בכל אופן לעשות שם מה שבבנקים אחרים לא יכולנו לקבל.
שקלנו לתבוע את החברה על כל השקרים והתככים שלהם, במיוחד שהיו לנו עדויות מוקלטות.
בסוף החלטנו שהבריאות הנפשית והפיזית חשובה לנו יותר וכפרה על הכסף.... וכפרת עוונות.
אני מספרת את זה כדי למנוע עוגמת נפש מאנשים נוספים. מי שרוצה את שם החברה, אני אתן באישי כדי להציל ממונם של ישראל (דרך אגב, זו חברה לא חרדית, אבל עשתה רושם מקצועי עם כל השמות של האיגודים וחטיבות הצבא שעובדת איתם....)
מה שאני ממליצה זה לבקש מהיועץ שמות של אנשים להמלצות ולבדוק אם אצל כולם בסופו של דבר ההצעה הכי משתלמת היתה בבנק מסוים, זה אומר דרשני

!!!
בהצלחה רבה רבה בתהליך מייגע זה לכל מי שנכנס אליו....
תתפללו להרבה סיעתא דשמיא ותכינו נגן להקלטת כל שיחה! והרבה אורך רוח וסבלנות!