חייבת להוציא קבלות!רוב ההכנסות במזומן.
ברור להוציא קבלות.חייבת להוציא קבלות!
נראה לי שזה לא יספיק להם
לפנ פתיחת העוסק לא היו לך הכנסות?
משכנתא סביבות 1.5 מליון ש"חכמה משכנתא צריך. כמה הכנסות . תנו פירוט לפי זה נראה כמה אפשרי להתייחס לעצמאי.
כבר העברתי עצמאי של חצי שנה כמה פעמים
בעיקרון רוצים לפחות שנת שומה פלוס.. אתם רק מהשנה. ועדיין אפשרי להעביר.משכנתא סביבות 1.5 מליון ש"ח
משכורות (נטו) כשכירים + כולל: 15,000 ש"ח
עצמאי- כמה חודשים אחורה בודקים?
נכון מאוד.אני לא יועץ משכנתאות ולא יודע לענות מה הבנק מבקש.
אבל מהניסיון שלי עם מעל 300 לקוחות במהלך השנים ביקשו ממני הלקוחות אישור הכנסות וזה מה שמוכיח לבנק על ההכנסות של עסק חדש.
היו כאלו שהצליחו גם בעסק חדש, לא יודע מה היו התנאים מסביב אבל זה עבד. גם כשעדיין לא היתה שומה ממס הכנסה.
נראה לי שזה הכי חשוב - לא כך ?יועץ עם קשר בבנק יכול לסדר יותר..
אני לא אוביקטיבי לענות על זה.. אבל אם בכל זאת. אז כן. לדעתי זה יכול להיות ההבדל אם לקבל משכנתא או לא. בהרבה מהמקריםנראה לי שזה הכי חשוב - לא כך ?
כל ההצהרה של הרוח על השנה הנוכחית לא באמת מחייב לביטוח לאומי.האם הבנק מבקש רק הכנסות של החודשים האחרונים (במקרה זה של עוסק פטור שנפתח בתחילת 2022)?
או הצהרה על ההכנסות של כל השנה האחרונה?
@ari1980 @היועץ= @משכנטוב @הון ובית @אין דברים כאלה @וואלך משכנתאות
@יהודה מילר
האם אפשר להצהיר על הכנסות לפני קיזוז ההוצאות
ורק אח"כ לשומה להביא לרו"ח את החשבוניות של ההוצאות? (רוצה להישאר עם הכנסות נמוכות למ"ה בשביל לא להיות חייבת בביטוח לאומי, כאמור זה בנוסף להיותי שכירה ולכן הביטוח לאומי גבוה)
זה לא המשך לעבודה כשכירה,כל ההצהרה של הרוח על השנה הנוכחית לא באמת מחייב לביטוח לאומי.
לגבי האם הבנק יקבל את זה??
אם זה המשך לאותו עבודה של השכירה זה יותר קל.
אם זה בתחום אחר. יותר מורכב.
ועדיין אפשר לסדר כמעט הכל. .העברתי גם אישור רוח של 4 חודשים. תלוי תיק תלוי......
אפשר לבנות.זה לא המשך לעבודה כשכירה,
זה בנוסף,
ובתחום אחר.
אני מבינה שאי אפשר לבנות על זה?
אנחנו בונים על משכנתא ענקית... בלי זה לכאורה יאשרו לנו הרבה פחות.
יש קצת העברות בנקאיות,אפשר לבנות.
צריך לדעת רק איך להעביר.
ועסק לא תלוי בחודשים האחרונים - אלא באישור רו"ח כללי.
אגב, הופקד חלק במזומן לבנק ב3 חודשים האחרונים?
כמה הופקד בבנק בכל אחד מ3 החודשים האחרונים?יש קצת העברות בנקאיות,
הרוב כן במזומן (שלא הופקד לבנק, עוזר שאני מפקידה מזומן?)
אישור רו"ח כללי זה סך ההכנסה מפתיחת העסק בתחילת 2022?
על כל השנה האחרונההאם הבנק מבקש רק הכנסות של החודשים האחרונים (במקרה זה של עוסק פטור שנפתח בתחילת 2022)?
או הצהרה על ההכנסות של כל השנה האחרונה?
@ari1980 @היועץ= @משכנטוב @הון ובית @אין דברים כאלה @וואלך משכנתאות
אחרי שאבקש לבד זה לא יכול להרוס ליועץ?על כל השנה האחרונה
ולפי הידוע לי (מאז שלרחתי משכנתא) על עסק חדש הוא פחות נוטה לסמוך.
הייתי קובע פגישה בבנק בו מתנהל חשבוני לבקש אישור עקרוני, ואז מחליט אם לפנות ליועץ משכנתאות או לנסות להתקדם לבד (זה מה שעשיתי, בבנק נתנו לי הצעה, ניסיתי לבש ולא הצלחתי והלכתי ליועץ משכנתאות)
בהחלט!!אחרי שאבקש לבד זה לא יכול להרוס ליועץ?
כלומר, אם היועץ מגיע אחרי שכבר לבנק יש חוות דעת עלי, הוא לא יכול להתחיל מהתחלה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים