ברוב הבנקים בכזה סכום לא עושים משכנתאאנחנו צריכים משכנתא של 100-150 אל"ש (לדירה).
האם יש המלצה על בנק מסוים, או שיש לברר בין כל הבנקים על האופציות?
תודות
כי?ברוב הבנקים בכזה סכום לא עושים משכנתא
אפשר לקחת הלוואה רגילה
אם החשבון עו"ש תקין אפשר לקבל ריביות אפילו יותר טובות ממשכנתאכי?
זה לא מספיק רווחי?
הלוואה רגילה זה לא ריביות מטורפות?
כי זה לא שווה את כל הכאב ראש של מישכון ביטחונות ביטוח וכו'כי?
זה לא מספיק רווחי?
אפשר לקבל בהעברת משכורת פריים פלוס חצי ל15 שנה 150,000 שחכי?
זה לא מספיק רווחי?
באיזה בנק?אפשר לקבל בהעברת משכורת פריים פלוס חצי ל15 שנה 150,000 שח
באיזה בנק?
אפשר פרוט יותר ?מרכנתיל בסניפים מסוימים
כפוף להעברת פעילות ומשכורת טובה
וכמובן שיקול דעת הבנק..
מי יתן לי הלוואה של 150אל"ש בפריסה של 100 תשלומים? לא מכירה כזה גמ"חאם אפשר להשיג הלוואה טובה זה עדיף ממשכנתא, אם חייבים את הפריסה, מומלץ ללכת לאיפה שאתם מנהלים את העו"ש, הם היחידים שיילחמו עליכם לענ"ד...
מבנקמי יתן לי הלוואה של 150אל"ש בפריסה של 100 תשלומים? לא מכירה כזה גמ"ח
גם אני לא, אבל יש בבנקים הלוואות יפות מאד למעבירי פעילות (אם הפעילות מצדיקה את זה כמובן).מי יתן לי הלוואה של 150אל"ש בפריסה של 100 תשלומים? לא מכירה כזה גמ"ח
דיסקונט למעבירי פעילות.מי יתן לי הלוואה של 150אל"ש בפריסה של 100 תשלומים? לא מכירה כזה גמ"ח
השאלה מה המקרה.אנחנו צריכים משכנתא של 100-150 אל"ש (לדירה).
האם יש המלצה על בנק מסוים, או שיש לברר בין כל הבנקים על האופציות?
תודות
ואם אני לקוחה שלהם?דיסקונט למעבירי פעילות.
היום דיברתי על זה עם הבנקאי שלי.
וזה לא 100 חודש, אלא 120 חודש.
עדיין כן.ואם אני לקוחה שלהם?
יש להם הלוואות הגיוניות יותר ממשכנתא?
גם למעבירי פעילות ללא משכנתא?דיסקונט למעבירי פעילות.
היום דיברתי על זה עם הבנקאי שלי.
וזה לא 100 חודש, אלא 120 חודש.
כן.גם למעבירי פעילות ללא משכנתא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים