יש סיכוי? כןהאם יש סיכוי לאחד משפחה לא מאוחדת? שכל אחד חי לעצמו?
תנו טיפים פליז
כנראה שלשואל/ת יש עניין...מה הענין לשנות את המצב הקיים?
בתוך המשפחה? באמת לא מגרה..אבל כל אחד מנסה להרשים , לעשות פוזות, וזה מעצבן!!!!
למה לא להיות טבעיים? את מי אתם מנסים להרשים? אנחנו משפחה!! הלו!! תרגיעו
זה פשוט מתסכל כל פעם מחדש![]()
המטרה? שתהיה משפחה מאוחדת! הרי זו המשפחה שלנו בסופו של דבר, זה מה שה' נתן לנו, וצריך לנסות להפיק את המיטב, וחשוב לנו גם שלילדים יהיו קשרים עם בני דודים.אני גם שואלת מה העניין של האיחוד
מה המטרה בסופו של דבר
לפי המשך התגובות זה נשמע שנפגשים אבל בלי זרימה
מה את רוצה שיהיה בסופו של דבר?
והאם את האמא/סבתתא אחת האחיות
לכל אחד יש את הכוח ואת היכולת שלו מהכיוון הספיציפי שהוא ממוקם
אני לא רוצה לייאש...ואני בטוח שלא זה מה מטרת האשכול....האם יש סיכוי לאחד משפחה לא מאוחדת? שכל אחד חי לעצמו?
תנו טיפים פליז
יש כאן שני נושאים נפרדים.אבל כל אחד מנסה להרשים , לעשות פוזות, וזה מעצבן!!!!
למה לא להיות טבעיים? את מי אתם מנסים להרשים? אנחנו משפחה!! הלו!! תרגיעו
זה פשוט מתסכל כל פעם מחדש![]()
כל מילהיש כאן שני נושאים נפרדים.
מה יעזרו העיצות לאחד ע"י מפגשים ומסיבות ואירוח שבתות אם כל אחד בא לעשות פוזות על השני ???
זה רק יחמיר את המצב ויעורר תסכולים, קינאה ועוד שאר מרעין בישין...
צריך קודם כל לעשות עבודת המידות.
איך ??
אין לי מושג, קודם שאצליח לעבוד על מידותי שלי...
אבל לטעמי להתחיל בעיצות הנ"ל כאשר שורש הבעיה הוא במקום אחר זה רק יחמיר את המצב.
תופעה מוכרת מאד מאד.יש עוד משפחות כאלו? או שאני במשפחה ייחודית?
שאר המשפחות לא מנסות להרשים, לעשות פוזות וכו'?
שאני אבין היכן אני ממוקמת.. לא שזה יעזור לי, אבל תמונת מצב..
המצב שלכם ממש כואב למה זה כך? מעניןיש עוד משפחות כאלו? או שאני במשפחה ייחודית?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //