- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרינה;n4975756:קיבלתי עכשיו הודעה ממקור מוסמך שכל המעונות קיבלו תשובות היום בשעה 3 וחצי
חשבתי שהם גם מודיעים להורים ישירות למייל?
נכתב ע"י שרינה;n4975756:קיבלתי עכשיו הודעה ממקור מוסמך שכל המעונות קיבלו תשובות היום בשעה 3 וחצי
הוספתי לך עוד 2 קריטריונים...[בהדגשה]נכתב ע"י נדנדה;n4975374:מקום ראשון:
ילדים ממשיכים משנה שעברה
אחים של ילדים ממשיכים(ולא של אחים עוזבים להם אין זכות קדימה)
ילדים לאם חד הורית
ילדים לאם ערבייה [כן כן] אם ערבייה שעובדת 24 שעות מול יהודייה שעובדת 40 שעות - הערבייה קודמת..
ילדי רווחה באם יש
ילדים חדשים לפי רמת הכנסה לנפש נמוך יותר
.
רק להורים שהתשובה להם שלילית יקבלו הודעה עם האפשרות לערער [כמעט אף פעם ערעור לא תקבל...]נכתב ע"י מללי;n4975924:נכון היום המעונות קיבלו תשובות סופיות
מכתבים להורים ישלחו מחר במהלך היום
תינתן אפשרות ערעור בין 6-13/7 רק בפורטל של משרד הכלכלה
זה כמובן לא חוקי בעליל...זה גם לא רק בפרטיים...אני כיושבת בוועדה יודעת שזה קיים גם ברשתות מסוימות..נכתב ע"י איטא;n4976045:ממקור מוסמך כמעט כל המנהלות במעונות הפרטיים מחליטות לבד.
רק המעונות כמו למשל בית יעקב זה ועדת קבלה
השאר אומרות שזה ועדה אך הם מחליטות לפי מה שהם רוצות
הם מדווחים למשרד הכלכלה שהיה להם בדיוק רישום לכן הם לא צריכות ועדה.
נכתב ע"י נדנדה;n4975374:השנה לא רשמתי למעון אז אני מחוץ למתח.... אני רק זוכרת משנים קודמות זה כבר כמעט יותר מלחיץ מרשום לסמינרים (יש אחוז גבוה שנשאר ללא מסגרת מתאימה,וזה עצוב לא פחות מסמינר...) לפחות אני יכולה לכתוב את סדר עדיפויות בתמ"ת ותוכלו לראות איפה אתם עומדים אולי זה יעודד
מקום ראשון:
ילדים ממשיכים משנה שעברה
אחים של ילדים ממשיכים(ולא של אחים עוזבים להם אין זכות קדימה)
ילדי רווחה באם יש
ילדים חדשים לפי רמת הכנסה לנפש נמוך יותר
בהצלחה אני מקווה שכולנו בפנים.....
נכתב ע"י אפי88;n4976258:לא נכללת בשום קטגוריה
אז מה?? אז לבת שלי לא מגיע מעון כי אני לא רווחה וכי היא בכורה וכי אמא שלה לא מרוויחה מינימום
משהו מוכן להסביר לי את העיוות הזה?????????
מעון נוצר כדי לספק לנשים עובדות פתרון ותו לא!
מאד מעניין שאניי רואה במעונות בראש רשימת המתקבלות את כל הילדים של הגננות/פאניות/לא עובדות וכו'....
מה שמוכיח שאו שהמנהלות מחליטות וכל הועדת קבלה זה חרטה ברטה
או שכולם מנפיקים תלושים מזויפים.........
מתסכל אותי ממש.....
נכתב ע"י אפי88;n4976258:לא נכללת בשום קטגוריה
אז מה?? אז לבת שלי לא מגיע מעון כי אני לא רווחה וכי היא בכורה וכי אמא שלה לא מרוויחה מינימום
משהו מוכן להסביר לי את העיוות הזה?????????
מעון נוצר כדי לספק לנשים עובדות פתרון ותו לא!
מאד מעניין שאניי רואה במעונות בראש רשימת המתקבלות את כל הילדים של הגננות/פאניות/לא עובדות וכו'....
מה שמוכיח שאו שהמנהלות מחליטות וכל הועדת קבלה זה חרטה ברטה
או שכולם מנפיקים תלושים מזויפים.........
מתסכל אותי ממש.....
נכתב ע"י פרוגיוזר;n4976263:מצטרפת לתסכול לגמרי.
עוד עיוות כאן הוא שמסתכלים על הברוטו בתלוש ולא בנטו.
אז אחרי שמס הכנסה ביטוח לאומי וביטוח בריאות גוזרים קופון על חשבוני, למה זה נחשב כאילו כל הכסף הזה הגיע לכיס שלי?!
נכתב ע"י אות לי;n4976265:את כותבת מהבטן ולא מהראש...
יש רצוי ויש מצוי, נקודה.
הרצוי ברור..מעון לכל ילדי ישראל בכל רמת הכנסה..ועל חשבון משלם המסים.
כמובן מעון שפועל משעה 6:45 ועד 17:45...בלי חופשות כלל..כולל ערבי חג וחול המועד..
המצוי..
שמנהלת לא היא שמחליטה על ועדה, המציאות מחליטה...מעון עם קיבולת של 100 ילדים ו - 280 נרשמים..
מה את מציעה לעשות?
מה גם שהיום אין יותר מנהלות או מפקחות בועדות הכל נעשה ע"י משרד רואי חשבון ומול עיניו יש רק ניירת.
כאמור הועדה היא קבוצה של רואי חשבון שמולם עומדים מסמכים, אין בועדה נציגי שב"כ שיש להם את הכלים לבדוק מסמכים מזויפים..
לועדה אין גם משרד חקירות פרטי שעוקב אחרי הנרשמים..פאנית צמרת שמביאה תלוש על גרושים עם מליון שעות עבודה [מזויף? את אמרת...] זה מה שיש לועדה.
נכתב ע"י אות לי;n4976265:את כותבת מהבטן ולא מהראש...
יש רצוי ויש מצוי, נקודה.
הרצוי ברור..מעון לכל ילדי ישראל בכל רמת הכנסה..ועל חשבון משלם המסים.
כמובן מעון שפועל משעה 6:45 ועד 17:45...בלי חופשות כלל..כולל ערבי חג וחול המועד..
המצוי..
שמנהלת לא היא שמחליטה על ועדה, המציאות מחליטה...מעון עם קיבולת של 100 ילדים ו - 280 נרשמים..
מה את מציעה לעשות?
מה גם שהיום אין יותר מנהלות או מפקחות בועדות הכל נעשה ע"י משרד רואי חשבון ומול עיניו יש רק ניירת.
כאמור הועדה היא קבוצה של רואי חשבון שמולם עומדים מסמכים, אין בועדה נציגי שב"כ שיש להם את הכלים לבדוק מסמכים מזויפים..
לועדה אין גם משרד חקירות פרטי שעוקב אחרי הנרשמים..פאנית צמרת שמביאה תלוש על גרושים עם מליון שעות עבודה [מזויף? את אמרת...] זה מה שיש לועדה.
נכתב ע"י אפי88;n4976269:ובעצם לפי מה שאות לי אומרת המנהלות של המעון כן קובעות תכלס מי יכנס ויש להם השפעה והן גם המודיעות למרות שמנהלות המעון ממש "נשבעו" לי שהכל דרך התמ"ת ואין להן שום נגיעה והן אפילו לא מודיעות כן או לא כי בכלל לא יודעות...
ואני חושבת לעצמי איך יתכן שאנחנו מפקידים את האוצרות שלנו הדבר הכי יקר שלנו בידיים של אנשים לא ישרים בעליל!!!ממש ממש מפריע לי ברמה העקרונית שמשקרים אותי ככה....
זו הסיבה שמעדיפה לפעמים מקומות פרטיים קטנים ומסודרים בלי כל הפוילרשטיקים האלה...
נכתב ע"י אות לי;n4976273:הקריאה שלך סלקטיבית..
יש בחוק אפשרות ל"צרכי ארגון" אומר 10% מסך הילדים יכולה המנהלת/המפקחת להכניס [שיהיה ברור שטיעון כמו היא חברה/שכנה/אחיינית לא מתקבל!! יש צורך בהסבר מהם צרכי הארגון]
אבל בגדול עשרות שנים אני שומעת את צהלת המתקבלות ואת כעס הלא מתקבלות...אני מבינה גם אותן וגם אותן..
[למרות שאת המילים לא ישרים בעליל !!! , פוילרשטיקים , שקרנים אף אחת לא הטיחה בי..]
נכתב ע"י אות לי;n4976267:זה אישי?
זה הקריטריון לכל האמהות העובדות..ואם כך זה לא עיוות כי זה לא מקדם או מקטין אף אחת.
נכתב ע"י אפי88;n4976269:ובעצם לפי מה שאות לי אומרת המנהלות של המעון כן קובעות תכלס מי יכנס ויש להם השפעה והן גם המודיעות למרות שמנהלות המעון ממש "נשבעו" לי שהכל דרך התמ"ת ואין להן שום נגיעה והן אפילו לא מודיעות כן או לא כי בכלל לא יודעות...
ואני חושבת לעצמי איך יתכן שאנחנו מפקידים את האוצרות שלנו הדבר הכי יקר שלנו בידיים של אנשים לא ישרים בעליל!!!ממש ממש מפריע לי ברמה העקרונית שמשקרים אותי ככה....
זו הסיבה שמעדיפה לפעמים מקומות פרטיים קטנים ומסודרים בלי כל הפוילרשטיקים האלה...
נכתב ע"י אות לי;n4976300:ולגבי הקריטריונים הדרקונים והחכי"ם שלא נוקפים אצבע..
אנחנו ב"ה במדינה שנותנת את האפשרות לבחור מפעם לפעם את נבחרינו.
בבחירות הבאות תנפנפו אותם ותעברו לנציגים אחרים..שידאגו לצרכים הפשוטים והבסיסים של כל משפחה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים