נכתב ע"י אפי88;n4976269:ובעצם לפי מה שאות לי אומרת המנהלות של המעון כן קובעות תכלס מי יכנס ויש להם השפעה והן גם המודיעות למרות שמנהלות המעון ממש "נשבעו" לי שהכל דרך התמ"ת ואין להן שום נגיעה והן אפילו לא מודיעות כן או לא כי בכלל לא יודעות...
ואני חושבת לעצמי איך יתכן שאנחנו מפקידים את האוצרות שלנו הדבר הכי יקר שלנו בידיים של אנשים לא ישרים בעליל!!!ממש ממש מפריע לי ברמה העקרונית שמשקרים אותי ככה....
זו הסיבה שמעדיפה לפעמים מקומות פרטיים קטנים ומסודרים בלי כל הפוילרשטיקים האלה...
נכתב ע"י אפי88;n4976272:כל מה שאת כותבת נוגע לסידור הדרגות במעון...ועל זה אין לי ויכוח שאישה עם תלוש נמוך ומס' רב של שעות עבודה אמורה לקבל סיוע מהמדינה במימון המעון על מנת שתוכל לצאת לעבוד...
אני משלמת מחיר הזוי על המעון!!!
אין לי כמעט דרגה!ומשלמת מחיר כמעט מלא שזה מעל 2000 שח לתינוק ובערך 1800 שח לפעוט!!!!
אבל אני לא מתלוננת על זה...אני מתלוננת על העובדה שזה שאני מרויחה סכום נאה ואין לי בבית הרבה ילידם ממש לא נותן לי שום פתרון לאיפה להשאיר את ילדי בזמן שאני יוצאת לעבוד.
אני מניחה שהמדינה יצאה מנק' הנחה שאישה שמרוויחה קצת יותר תוכל לפנות למקומות פרטים שהתשלום בהם הוא גבוה ולא מסובסד ושתפנה את מקומה במקומות המסובסדים לנשים שאין בין היכולות-עד כאן הכל מקובל!
אבל מה לעשות ובריכוזים החרדיים הגדולים-בני ברק למשל ,אין מקומות כאלה בנמצא בטח שלא לגילאי שנה-שנתיים,פשוט אין!
בגלל הצורך הנמוך (כמעט אין ביקוש..כי כולם במעונות של התמ"ת)
ועל זה בוכה הנביא ועל זה אני מעוניינת לפנות לח"כים החרדיים...זה פשוט לא יתכן להמשיך כך..
נכתב ע"י Tperkal;n4976286:וואי את ממש זועמת...
אבל אם אין לך דרגה למה את מחכה לטובות של התמ"ת ולא לפרטי?
נכתב ע"י גלינג;n4976314:ברח' ישעיהו יש מעון פרטי.
נכתב ע"י אפי88;n4976325:כן,אין לי לאן לברוח זה באמת מכעיס אותי בכל רמה אפשרית...
הלוואי והייתי מוצאת מקום פרטי שכזה לתינוקת...באזור שלי לפחות פשוט אין מקומות כאלו
יש או מטפלות פרטיות-פחות רוצה כי היא כבר גדולה וגם הן לא רוצות ילדה בת שנה+ (דיברתי עם כמה בתור גיבוי למעון)
או גנים פרטיים-לא מתאים לגיל שלה-מתחיל משנה ו10 בערך...
מאד קשה לי שהייתי צריכה להלחם על זה ממש ואחרי זה לראות שמי שהתקבל בקושי עובד ואיכשהואני משלמת כ"כ הרבה כסף וכולם משלמים מעט...
זה פשוט מחדל לדעתי שדורש תיקון.
נכתב ע"י סגול חציל;n4976333:איך זה שיש לי ילדים במעון כבר 11 שנים ברצף, ואף פעם לא שמעתי על ועדת קבלה במעון??
יקום מקביל??
אגב כבר קבלנו דרגה לשנה הבאה, כבר לפני כשלשה שבועות.
נכתב ע"י אות לי;n4976300:ובזמן הרישום הוא עם אישור כוילל והיא עם תלוש של 1800 שקל...
נכתב ע"י מרשי;n4976341:זה שיש מטפלות פרטיות זה גם משהו.
כי באיזור שלי אין מצב למטפלת פרטית עד ארבע.
חזרתי מחופשת לידה - המטפלת היחידה שהיה לה מקום אחד פנוי הסכימה עד אחד וחצי.
וחופשות כמו בבתי הספר...
בשנה שאחר כך עם הרבה הרבה תפילות התקבלתי למשפחתון.
שאגב, יש במשפחתון ילד אחד שלוקחים אותו כל יום באחת.
למה הוא צריך להיות במשפחתון, כשיש כזה עומס מטורף - רק ה' יודע.
אבל יש כאלו שחושבות, שאם יש להן אפשרות חוקית או לא להכנס למשפחתון, למה לא.
נכתב ע"י סגול חציל;n4976345:בגלל זה אנחנו מעלים תלושים ישר לאתר של התמת (או שגם שם מנהלות המעון יכולול להציץ)
אפילו שאני לא מפברקת תלושים (לפחות לא במעון...)., אין לי בעיה לשלם יותר מהדרגה הנמוכה, אם היה לי את ההכנסה לנפש במשפחה בגודל שלי
נכתב ע"י סגול חציל;n4976333:איך זה שיש לי ילדים במעון כבר 11 שנים ברצף, ואף פעם לא שמעתי על ועדת קבלה במעון??
יקום מקביל??
אגב כבר קבלנו דרגה לשנה הבאה, כבר לפני כשלשה שבועות.
נכתב ע"י גלינג;n4976342:
נכתב ע"י אות לי;n4976300:אני רואה שהדיון הולך למקומות אמוציונליים פוליטיים...
אז כך -
אני כמובן ראיתי כבר הכל,
אבא שמגיע בבוקר עם ג'יפ נוצץ [חדיש ושחור..] וילד שכל בוקר מופיע עם מותגים נחשקים..ואם שמוציא את הפעוט וחובשת פאה ששווייה
נאמד בחמש ספרות...[יום חול, כן] ובזמן הרישום הוא עם אישור כוילל והיא עם תלוש של 1800 שקל...
זה כמובן לא עסק שלי..אני לא בלשית ולא שבכניקית..אני הצינור שמעביר את הניירת באופן הכי מסודר ומקצועי.
ולגבי הקריטריונים הדרקונים והחכי"ם שלא נוקפים אצבע..
אנחנו ב"ה במדינה שנותנת את האפשרות לבחור מפעם לפעם את נבחרינו.
בבחירות הבאות תנפנפו אותם ותעברו לנציגים אחרים..שידאגו לצרכים הפשוטים והבסיסים של כל משפחה.
נכתב ע"י סגול חציל;n4976352:אני מאמינה לכל הלחוצות, רק שלא הבנתי איך לא נתקלתי בזה.
הייתי ב4 מעונות בשתי ערים שונות.
נכתב ע"י maty;n4976351:ואגב - משפחתונים בבני ברק - רובם חמישה ימים, כך שמי שעובד גם בשישי, הם בכלל לא אופציה. (מה גם שאין כמעט משפחתונים עם קבוצות בגילאי שנה וחצי +)
נכתב ע"י מרשי;n4976358:בעיקרון, גילאי הקבוצות אמורים להקבע לפי הרישום, ולא מראש.
וחוץ מזה, שלפי ההוראות החדשות של התמ"ת צריך לערבב את הגילאים, שבכל משפחתון יהיו 2-3 תינוקות ו2-3 גדולים, ולא להפריד.
אצלינו זה היה כך כבר השנה.
וגם העניין של חמישה ימים בעיקרון אמור להקבע לפי דרישת ההורים ולא המטפלת.
למרות שזה לא כך בשום מקום שאני מכירה
(יש לי חברות בכמה וכמה ערים כך שמצודתי פרוסה...)
ממליצה לך לבדוק אחת ולתמיד למה זה כך...נכתב ע"י סגול חציל;n4976333:איך זה שיש לי ילדים במעון כבר 11 שנים ברצף, ואף פעם לא שמעתי על ועדת קבלה במעון??
יקום מקביל??
.
נכתב ע"י סגול חציל;n4976345:בגלל זה אנחנו מעלים תלושים ישר לאתר של התמת (או שגם שם מנהלות המעון יכולול להציץ)
אפילו שאני לא מפברקת תלושים (לפחות לא במעון...)., אין לי בעיה לשלם יותר מהדרגה הנמוכה, אם היה לי את ההכנסה לנפש במשפחה בגודל שלי
נכתב ע"י אפי88;n4976366:יש משפחתונים גם בב"ב וגם בירושלים שהם מיועדים לגדולים מלכתחילה שנה וחצי + אפילו שנתיים+ אבל שוב,
לא מצליחה להתקבל אליהם כי יש שם ביקוש ושוב אני במקום אחרון
מ שהו מוכן להסביר לי מה הקשר בין גובה ההכנסה או משפחות רווחה לבין קבלה למשפחתון לפי קבוצת גיל,לא מצליחה להבין... פשוט נשגב מבינתי![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים