נכתב ע"י מיה יצחקי;578909:זו פשטידה מאוד טעימה
אני מכינה אותה בכל ארוחה חלבית מכובדת
היא תמיד יוצאת טוב, אין הרבה אפשרויות לפקשוש.
נכתב ע"י sarit_f;578025:לזניה
מתאים לתבנית ח"פ בינונית (של עוגות)
ראשית מבשלים חבילת אטריות עבות לפי ההוראות, שוטפים ומסננים.
מכינים את תערובת הגבינות:
מערבבים היטב קופסאת קוטג' עם 3 ביצים, מלח ופלפ"ש.
רוטב עגבניות:
2 עגבניות מגורדות, 2 כפות גדושות רסק עגבניות (או חבילת רסק קטנה), בצל מגורד, מלח ופלפ"ש (אפשר להכניס הכל למעבד מזון).
הרכבה:
משטחים בתבנית חצי מכמות האטריות, מורחים ע"ז חצי מהרוטב עגבניות, ועל זה חצי מתערובת הגבינה, ע"ז מסדרים יפה פרוסות גבינ"צ. וחוזרים על התהליך שוב - שכבה של אטריות, עגבניות, גבינות וגבינ"צ
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לחצי שעה-שעה, זה כבר תלוי בתנור.. (רצוי לעטוף עם נייר כסף ע"מ שהגבנ"צ לא תישרף.
נכתב ע"י חזון;578543:עוגת גבינה מהירת הכנה והעיקר טעימה!! ללא צורך במיקסר!
בסיס:
1 כוס קמח
1/4 כוס אבקת סוכר
1/2 כפית א. אפיה
1/4 כוס שמן
1 חלמון
ניתן להוסיף 100 גרם שוקולד עדיף חלבי
מלוי:
2 גבינה
1 שמנת חמוצה
1/3 כוס קמח
2 ביצים +חלבון
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
מערבבים הכל יחד ומורידים כוס+מהתערובת
ומוסיפים לכוס
1+כפות קקאו
2 כפות סוכר
לשפוך לתבנית מהבלילה הלבנה ומעל זה מהחום ושוב...עד שנוצר כמן שיש/
ניתן לדלג על השלב של הוספת הקקאו ואז הגבינה נשארת לבנה.
וכן ניתן לשדרג את העוגה ולצפות אותה עם ריצ' מוקצף +חלב +2 כפות אינסטנט וניל ולמרוח מעל העוגה ולפזר מעל שוקולד חלבי מגורד וכד'
את יכולה להסביר את ההכנה שלה?נכתב ע"י צל;772361:זו עוגה מדהימה שווה כל פרוסה וכל השקעה!
ממליצה בחום
נכתב ע"י RacheliArt;778721:אני מכינה "כאילו לזניה" שתמיד תמיד נגמרת.
מבשלים חבילת ספגטי
מניחים חצי כמות מהספגטי המבושל על תבנית 20 על 30(שיהיה שכבה שטוחה)
שופכים מעל רוטב עגבניות(אני קונה קופסה של "רוטב לפיצה" של פרי מבורך ומערבבת עם 3 כפות רסק רגיל ומעט מים-טעים!!)
ומעל שופכים גביע קוטג'.
פורסים מעל גבינה צהובה ושוב חוזרים על הכל: שכבה של ספגטי, רוטב, קוטג' וצהובה.
מכניסים רבע שעה לתנור עד שמבעבע.
מומלץ!!!
טוב, אז אני גם אמא-חמות ואני מאד שמחה שאני יכולה לעזור לילדים שלי בזה שהם לא יצטרכו לטרוח לפני החג כאשר הם עובדים כ"כ קשה ביום יום, אם הם רוצים להכין משהו כדי "להרגיש חג" אין בעיה, אבל גם אין לי שום בעיה עם זה שהם לא מביאים כלום, (מספיק לי שהם מביאים את עצמם ואת הנכדים המקסימים שלי...)ולמען הסר ספק- גם אני עובדת קשה בעבודה מקצועית ולמרות זאת אני שמחה לעזור להם בצורה כזו, כך שהכל תלוי באפשרויות של ההורים, גיל ההורים ותנאים נוספים, אני בטוחה שכל בת מכירה את ההורים שלה ויודעת את הצרכים. חג שמח לכולם.נכתב ע"י yochi000;580959:אהבתי... "וגם פטורה מלהכין - יש אימא חמות..." כאילו דא? גם אנחנו מתארחים ולמרות זאת אני מכינה. בחיים לא חלמתי להגיע להורים בלי להביא משהו, במיוחד לא בחג. בעיניי זו פרזיטיות למהדרין...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים