- הוסף לסימניות
אני לא בא להצדיק כל פרחח שבא לבר אילן להתפרק ולתת דרור ליצרים שלו, ובכל זאת תנסו להבין מה עובר בראש של המפגינים (ושוב, לא הפרחחים) ומה התחושות שלהם כשהם באים להפגין, אצלהם (וגם אצלינו במידה כזאת או אחרת) המשטרה מסמלת את השלטון שגנבה לנו את הארץ ושגנבה לנו את ילדי תימן בכדי להעביר אותם על דתם תוך שימוש בכל השיטות הברוטאליות הנהוגות במדינות הכי מפגרות בעולם, נתחו את יקירנו ללא שום הצדקה, חיללו כל השנים את קברי אבותינו ללא שום התחשבות ברגשות הצודקים שלנו, הפעילו תחבורה ציבורית ושאר חילולי שבת בתוך השכונות שלנו אך ורק בשביל להראות לנו מי פה בעל הבית במדינה הזאת, הפיצו ברחובותינו תמונות של תועבה מהסוג הגרוע ביותר תוך זלזול חמור ובוטה ברגשות של הציבור החרדי והדתי, והרשימה ארוכה.... אני לא יודע האם זה באמת הדרך להפגין או לא, אבל תארו לעצמכם (סתם לשם דוגמא) שביום בהיר אחד המשטרה תחדור באישון ליל לאחד השכונות החרדיות ותתפוס 30 נשים תמימות ותושיב אותן בכלא למשך שבוע שלם ללא שום סיבה, האם גם אז נתחיל לחשב בקור רוח האם שוה לנו לשרוף פחים ולנפץ רמזורים, או שנצא מהכלים ונשתק את המדינה בלי לחשוב מה ואיך ולמה? אז מה ההבדל? האנשים האלה שיוצאים להפגין מרגישים ובלא מעט צדק שחונקים אותם שהורסים להם כל חלקה טובה שלא נותנים להם לחיות כאן את חייהם, אין להם שום דרך להלחם, אין להם חברי כנסת אין להם חברי עיריה(ע"פ מה שהורו להם רבותיהם)אין להם שום נציגות בתוך הממסד והם מרגישים חנוקים ונחנקים.
הבהרה: אני לא קנאי ולא בן קנאי, אני בן אדם רגיל מהשורה שמנסה לחשוב קצת אחרת ולהבין גם את הצד האחר והשונה.
הבהרה: אני לא קנאי ולא בן קנאי, אני בן אדם רגיל מהשורה שמנסה לחשוב קצת אחרת ולהבין גם את הצד האחר והשונה.
הנושאים החמים