- הוסף לסימניות
הנה הרשימה
צפה בקובץ המצורף 272832
(האמת, לא נראה לי שחסר משתמשים
כמויות הזויות של תמונות נשלחות לבדיקה כל יום)
צפה בקובץ המצורף 272832
(האמת, לא נראה לי שחסר משתמשים
נכתב ע"י mat;1932101:יהיה אפשר לשלוח פניה לבדיקת אתר רק עם נקודות. ויהיה 10 נקודות חינם בכל חודש.
נכתב ע"י mat;1932101:טוב אז אני מסכם.
מה שהרוב הציעו זה פשוט לעשות שהשירות של נטפרי יהיה בתשלום.
וזה נכון שזה לא פוגם מהפרוייקט החינמי של נטפרי כי כל עוד משתמש לא צורך שירות, הסינון יהיה ללא תשלום.
לכן מה שנעשה זה ככה.
יהיה אפשר לשלוח פניה לבדיקת אתר רק עם נקודות. ויהיה 10 נקודות חינם בכל חודש.
מי שיתרום לנטפרי בהוראת קבע יקבל תוספת נקודות בחודש לפי הכמות של התרומה שלו.
(אנחנו עכשיו מבררים עם הרבנים לגבי האם אפשר לתרום גם את זה מכספי מעשר. הרבנים כבר אמרו לנו שאפשר לתרום לנטפרי מכספי מעשר אבל אם מקבלים תמורה על כך זה נושא לדיון. כי בכל זאת יש פה צד של תרומה כי מי שתורם לנטפרי תמורת בדיקת אתר כלשהו אחרי זה יבוא מישהו אחר ויהנה מהבדיקה של האתר הזה בחינם. אז בכל זאת הוא תורם בדיקת אתר לנטפרי ורק הוא מחליט איזה אתר יבדק. זה סוג של זה נהנה מהתרומה בלי להחסיר כלום ממנה.)
מה שכן נוסיף את האפשרות של בדיקת וידאו מיוטיוב לפי נקודה. כל וידאו יקח נקודה אחת.
אני מאמין שזה יתן לנו את האפשרות לגדול להרבה משתמשים. וגם זה הוגן יותר שלא כל המשתמשים הקלים מכסים את הפעילות של המשתמשים הכבדים.
נכתב ע"י nyb;1932114:הרעיון מצוין אבל:
1)כמו שהבנתי עיקר העלות הכספית היא על בדיקת תמונות ואת זה הרעיון הנ"ל לא פותר.
2)העלות של פתיחת האתרים היא רק בתקופה הקרובה כי בעוד שנה בערך כבר לא יהיו כל כך הרבה בקשות לפתיחה של אתרים.
אז מה התועלת?
נכתב ע"י תפוז סיני;1932338:הייתי בטוח שנטפרי מנסה לפתח תוכנה שתבצע את סינון התמונות לבד, זה לא נשמע הגיוני שיצורי אנוש יבצעו את העבודה הזו, כמות המידע הקיים באינטרנט וכן זה המתחדש בכל שעה הוא עצום.
לגבי השאלה, לדעתי כל פעילות חייבת צידוק כלכלי, דהיינו צרכנים המוכנים לשלם את עלות המוצר.
תורמים בד"כ ניתן להשיג לצורך הקמה של פרוייקט ולא לתפעול שוטף, (כמובן שחו"ל, זה המקום שבו ניתן להשיג תורמים, בפרט את "נטפרי" נותנת מענה לצורכי הקהילה המקומית)
וזה נכון שזה לא פוגם מהפרוייקט החינמי של נטפרי כי כל עוד משתמש לא צורך שירות, הסינון יהיה ללא תשלום.
לכן מה שנעשה זה ככה.
(אנחנו עכשיו מבררים עם הרבנים לגבי האם אפשר לתרום גם את זה מכספי מעשר. הרבנים כבר אמרו לנו שאפשר לתרום לנטפרי מכספי מעשר אבל אם מקבלים תמורה על כך זה נושא לדיון. כי בכל זאת יש פה צד של תרומה כי מי שתורם לנטפרי תמורת בדיקת אתר כלשהו אחרי זה יבוא מישהו אחר ויהנה מהבדיקה של האתר הזה בחינם. אז בכל זאת הוא תורם בדיקת אתר לנטפרי ורק הוא מחליט איזה אתר יבדק. זה סוג של זה נהנה מהתרומה בלי להחסיר כלום ממנה.)
מה שכן נוסיף את האפשרות של בדיקת וידאו מיוטיוב לפי נקודה. כל וידאו יקח נקודה אחת.
אני מאמין שזה יתן לנו את האפשרות לגדול להרבה משתמשים. וגם זה הוגן יותר שלא כל המשתמשים הקלים מכסים את הפעילות של המשתמשים הכבדים.
נכתב ע"י asf;1932750:MAT אני ח"ו לא אומר מה שאתה עושה לא טוב, אבל אולי אפשר להסתכל כמה הודעות למעלה, יש שם מישהו שאומר שהוא מוכן לקנות את נטפרי אני מניח שאתה לא מוכר את זה אבל אולי אתה יכול לסגור איתו איזשהו חוזה והוא ישלם איזשהו סכום והוא יקבל זכות על הפרסומות?
תודה רבה על הכל!!
השאלה לא כל כך מדויקת.נכתב ע"י mat;1932101:לכן מה שנעשה זה ככה.
נכתב ע"י mat;1932279:1. עיקר העלות זה הבדיקת אתרים.
2. זה בגדר נבואה. אי אפשר לדעת מה יהיה אז.
לכן מה שנעשה זה ככה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //