אחת צפונית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אנחנו עשינו חשבון על עצמנו (לפני שנתיים שהיה יותר זול הרכבים) שעדיף חשמלי אפילו אם אחרי 8 שנים הרכב הולך לפח הזבל. לא קנינו בגלל שאנחנו צריכים 7 מקומות ולא אחד שנוסע מעט קמ כל פעם....
יודעת שבהיברידי אפשר להאריך אחריות אפילו מעבר לאחריות המקורית. אולי גם כאן זה יהיה אפשרי5-8 שנים בד"כ
לפעמים זה יוצא לא כל כך רווחילמה לא ליסינג?
1. יש אחריות לכמה שנים טובותהנעלם הגדול ברכב חשמלי. מה יהיה כשיצטרכו להחליף את הסוללה.
תלוי כמה פעמים אתה יוצא לנסיעה בינעירונית...אמר לי איש חכם,
שגם אם בכל פעם שאני יצא לנסיעה בינעירונית אני אקח מנית אני עדיין לא יגיע לדמי אחזקת רכב...
גם גבינה צהובה לא שווה לקנותלדעתי לא שווה להחזיק רכב אם הוא לא מכסה את עצמו
אני ישמח לשמוע איזה רכב חשמלי ניתן לקנות בתשלום של 1200 שח על המימוןלעומת 1200 שח פלוס ריביות על רכב חשמלי באזור ה150000 הלוואה של 10 שנים)
לכן לא קונים טויוטה ישנה, אלא...ואני מכירה כאלה שהשתכנעו על טויוטה ישנה והשקיעו המון בתיקונים
אז זה ממש לא כזה להיט תמיד
עדיף יד שניה עד 8 שנים ועדיף טויוטה או קאיה.לקנות רכב ישן זה כיף, עד הפעם הראשונה שנתקעים באמצע שום מקום בהמתנה לגרר.
לפעמים עם ילדים רדומים ................
אחרי החויה עברתי לטויוטה קורולה (בת חמש) ושווה כל שקל ששילמתי בהתחלה.
בהשוואה לאורך זמן רכב חדש יחסית ומתוחזק עולה פחות.
BYD דולפיןאני ישמח לשמוע איזה רכב חשמלי ניתן לקנות בתשלום של 1200 שח על המימון
לא חושב שיש דבר כזה
פלוס ריביות
מענין מה ההבדל בתשלום בינם לבית סיטי קאר, לנו יש סיטי קאר ויוצא ממש ממש יקרלנו יש מיי קאר מתחת לבית.
משתמשים הרבה, ועדין לא מגיעים לחצי מעלות של אחזקת רכב.
לדעתי ממש נח ומומלץ!
כמה זה יוצא לך בערך לחודש ?אני משתמש המון בסיטי קאר.
אם קונים רכב, העלות היא לא פחות מ-1000 ש"ח לחודש, והרבה פעמים הרבה יותר (עשיתי סקר קטן אצל חברים).
לעומת זאת בסיטי קאר, תלוי כמובן כמה נוסעים, אך אם נוסעים נניח פעמיים-שלוש בחודש מחוץ לעיר והשאר בתוך העיר - זה יוצא זול משמעותית מרכב.
יתרון נוסף - יש לך רכבים חדשים וטובים, ולא רכב ישן שאתה מרחם עליו ובקושי סוחב בעליות...
אישית, שנים שלא ראינו אוטובוס (כשנוסעים עם הילדים), ואנחנו מרוצים מאד.
באזור שלי רוב הרכבים של סיטי קאר הם רכבים ישנים שפג תוקפם ממזמן...יתרון נוסף - יש לך רכבים חדשים וטובים, ולא רכב ישן שאתה מרחם עליו ובקושי סוחב בעליות...
לא באופן מוחלט,אמר לי איש חכם,
שגם אם בכל פעם שאני יצא לנסיעה בינעירונית אני אקח מנית אני עדיין לא יגיע לדמי אחזקת רכב...
אחזקת רכב היא לפחות 1500 ש"ח בחודש (ביטוח, טיפולים, דלק, ירידת ערך)זוג עם ילד והכנסה נחמדית החליטו שנמאס להם!
הם חשבו שהם יחזיקו מעמד עד אותו לילה אפל שהם נתקעו בלי מטרנה עם תינוק צורח
ועוד 200 אנשים צורחים בתחנה עבשה בירושלים וחיכו 55 דק' לאוטובוס בלי חלונות (היה מזגן לשם שינוי)
מסכים עם כל מילה,אחזקת רכב היא לפחות 1500 ש"ח בחודש (ביטוח, טיפולים, דלק, ירידת ערך)
תחשבו אם שווה לכם לשלם 1500 ש"ח בחודש בשביל לא לחכות לאוטובוס 55 דק' פעם ב...
אחזקת רכב כוללת גם כאבי ראש כמו תיקון פנצ'רים, מציאת חניה, "דפיקות" לרכבים אחרים, שייתכן שלוקחים יותר מ55 דק'.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים