נכתב ע"י SARI5;1628035:אני מאד ממליצה לאור העובדה שהדואר אצלנו לא טורח לשלוח הודעות על חבילות.
אתמול הגיעה לי הודעה ראשונה מהדואר על חבילה שנאספה על ידי לפני יותר משבוע!
נכתב ע"י yosher2005;1625229:רעיון טוב
מישהו מוכן לנסח את זה באנגלית כדי שנוכל לשלוח להם במייל?
יש לך ניסוח מתאים באנגלית?נכתב ע"י yosher2005;1628088:אני שלחתי מייל לנקסט שיפסיקו לשלוח חבילות עם דואר ישראל
אני מציעה שעוד אנשים כאן ישלחו אולי משהו יזוז...
נכתב ע"י לאה פריד;1628118:אני עשיתי הזמנה ב28/4, ואתמול היה כתוב לי שהמשלוח נמצא ביחידת הדואר, כשהגעתי הביתה בצהריים היה לי בדואר שתי דפים לבנים עם פרוט של ההזמנה ועם המספר מעקב של הדואר,
נראה לכם שאפשר להוציא עם זה את החבילה?
לא בא לי לעמוד שעה בתור ובסוף יגידו לו שאי אפשר,
יש על זה חותמת של סניף הדואר שלי.
אבל זה ממש לא הפתק הרגיל שמקבלים.
נכתב ע"י לאה פריד;1628118:אני עשיתי הזמנה ב28/4, ואתמול היה כתוב לי שהמשלוח נמצא ביחידת הדואר, כשהגעתי הביתה בצהריים היה לי בדואר שתי דפים לבנים עם פרוט של ההזמנה ועם המספר מעקב של הדואר,
נראה לכם שאפשר להוציא עם זה את החבילה?
לא בא לי לעמוד שעה בתור ובסוף יגידו לו שאי אפשר,
יש על זה חותמת של סניף הדואר שלי.
אבל זה ממש לא הפתק הרגיל שמקבלים.
נכתב ע"י SARI5;1628120:יש לך ניסוח מתאים באנגלית?
יש לך כמה טעויות רציניותנכתב ע"י yosher2005;1628205:באנגלית העילגת שלי זה נשמע כך:
Hi there,
As your old customer from Israel, I wanted to ask you - please - don't send our orders with Israel post.
they have a lot of problems with manpower, and our packages don't arrive at time, or don't arrive at all.
there are many other international shipping companies to send with.
thanks
![]()
נכתב ע"י במבה נוגט;1628224:יש לך כמה טעויות רציניות
כבר שלחת או שאת רוצה תיקונים?
נכתב ע"י yosher2005;1628112:נקסט שולחים אלפי חבילות כל חודש, הם בודאי יוכלו להשיג מחירים טובים בחברות שילוח אחרות.
נכתב ע"י nc;1628266:גם טסקו, וזה ממש לא בודאי.
אחת הבעיות הגדולות של דואר ישראל היא שהתעריפים הזולים שלהם לא מכסים עלויות, והרי התוצאה לפנינו.
נכתב ע"י איש תם;1630655:אני הזמנתי ב08.05.
זה יצא משבדיה ב12.05
וממתין במכס החל מה17.05.. כלומר 6 ימי עסקים..
הזמנה של 253 ₪.. מוזר לחלוטין.
לאחר בדיקה מול שירות לקוחות דואר ישראל - 171, הומלץ לי לפנות לפניות הציבור, אך בטלפון אין מענה ופניות באתר פתחתי כבר 2,ולא נענתי עד כה..
אגב, הפקידה בסוכנות הדואר אמרה לי שאכן יש מגעים בנושא ביטול המשלוחים ע"י דואר ישראל והעברתם לחברה אחרת. (היא טענה מול שופרסל - אין לי איך לאמת ונשמע מוזר..)
ככה היה לי שבוע שעבר בערב החג- זה חיכה מתחילת החודש במכס... וביום שיהיה רשום שזה הועבר או יועבר לדואר המקומי, נגשתי לסניף וזה כבר חיכה שמה.
אז קחי אויר וזה בסוף יגיע. אני לא כל כך בטוחה שזה תקוע במכס לדעתי גם כשזה לא ממוין בדואר זה עדיין רשום כך, הנציגה בדואר המרכזי אמרה לי שבאינטרנט זה ממש לא מעודכן און ליין.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //