נכתב ע"י Rocks;2355498:מעניין אותי לשמוע, האם אצל כולם זה ככה?
תמיד יש את הגיסה שעושה עוגת גבינה מפוארת וטעימה! והשניה מנת פתיחה מגרה ומושקע...
והשלישית שמגיע עם רוטב פיצה
רק אצלנו או גם אצלכם?!
זה התחיל לעצבן אותי!!
נכתב ע"י פופושדו;2356246:ואיך מחממים את זה?
נכתב ע"י Rocks;2355498:מעניין אותי לשמוע, האם אצל כולם זה ככה?
תמיד יש את הגיסה שעושה עוגת גבינה מפוארת וטעימה! והשניה מנת פתיחה מגרה ומושקע...
והשלישית שמגיע עם רוטב פיצה
רק אצלנו או גם אצלכם?!
זה התחיל לעצבן אותי!!
נכתב ע"י א"ב;2356229:פעם שתיתי בקפה קפה משקה שוקולד חורפי סמיך וחם וטעים נורא,
וכשבאה המלצרית התחנפתי אליה קצת ואחרי זה שאלתי אותה איך מכינים את זה.
אז היא התקרבה אלי, ולחשה לי בשקט בשקט סוד באוזן: "זה דני חם..."
אבל מאז זה ממש רץ אצלינו, וזה מה-זה טעים.
וכמובן לא מגלים לאף אחד שזה דני חם.
נכתב ע"י מחשבת;2356276:אפשר לקבל את המתכון לגלידה הביתית המשובחת?
וזה לא כזה סיפור להכין כמות גדולה של וופל בלגי, במכשיר זה הולך ציק צק
נכתב ע"י א"ב;2356252:אצלנו במשפחה נראה לי שאני זו הגיסה הזאת. אל תכעסי עלי. אני פשוט לא יודעת לעשות עוגות גבינה מפוארות וטעימות, ולא מנות פתיחה מגרות ומושקעות. בקושי רוטב פיצה.
אני גם די גרועה בלעזור במטבח. גמלונית כזאת. מרגישה כמו קוץ בתוך הבלבוסטיות הידעניות.
אבל אם צריך גרפיקה לאיזה אירוע במשפחה אני עושה בחפץ לב,
ואם צריך תוכנית אני גם בכיף בדרך כלל,
תדוני את הגיסה שלך לכף זכות,
מסכנה, היא פשוט לא טובה בזה כמוך.
נכתב ע"י userit;2356248:הרעיון של הוופל מקסים!
כל אחד אצלכם מסוגל לאכול אחד שלם??
נכתב ע"י אקורד;2356284:ציק צק רק 5 דקות כפול 40 אנשים יוצא שלוקח בערך שעתיים לעמוד במטבח במקום להנות?
או שמכינים את זה מראש ואז זה כבר לא כ"כ טעים,
או שלא הבנתי,
נכתב ע"י גלידה;2356302:בקיצור ממתינים למתכונים - וופל בלגי, גלידה משובחת רוטב ועוד מה שהוזכר.
איך באמת משתלטים על 40 וופל בלגי?
נכתב ע"י חישוקים;2355258:סופגניות ביס קטנות וטעימות (מתכון מוצלח במיוחד של שמרית, אם יהיה ביקוש אסרוק ואעלה).
סידרתי אותן במגש עגול גדול,
באמצע הנחתי כלי עם רוטב שוקולד,
מסביב קעריות עם חומרי ציפוי שונים: פקאן סיני מסוכר, סוכריות בכל הצבעים, קוקוס וכדו', ושיפודים קצרים.
כל אחד הרכיב לעצמו את הסופגנייה הנבחרת, וזה היה סיום קליל וחמוד לארוחה חלבית כבדה...
נכתב ע"י חניפו;2357202:מתמחה - מתכונים בבקשה!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים