- הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלסר;1391925:איפה מוצאים עורך דין טוב?
בורר טוב לדיני ממונות יוכל לתת לך שמות.
נכתב ע"י קלסר;1391925:והאם בזה שאנו פונים לעורך דין אני לא מפלילה יהודי שהוא אברך ואב לילדים?
וזו אכן שאלה לרב ולא לפורום.
נכתב ע"י קלסר;1391925:איפה מוצאים עורך דין טוב?
נכתב ע"י קלסר;1391925:והאם בזה שאנו פונים לעורך דין אני לא מפלילה יהודי שהוא אברך ואב לילדים?
נכתב ע"י גלבוע;1392044:למיטב הבנתי, גם בעלך הוא יהודי אברך ואב לילדים.
את מעדיפה להפליל אותו במקום את הפושע?
נכתב ע"י קלסר;1392047:לא רוצה להפליל אף אחד.
רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
ואם באמת הכל תמים- רק כדי להיפטר ממיסים.
והוא לא יגע בחשבון הזה שנית?
הוא לא יקח הלוואות, לא יזמין שקים מהחשבון. סתם חשבון זמני בלבד? לא יתכן? חייב להיות שהוא פושע מועד?
אם אני פונה לעורך דין זה לא יפליל אותו מיד עוד לפני שיש הוכחות למה שהיה או לא היה בליבו?
נכתב ע"י קלסר;1392047:ואם באמת הכל תמים- רק כדי להיפטר ממיסים.
נכתב ע"י טוליפ;1392052:כשאת פונה לעורך דין, את מקבלץ יעוץ. את לא תובעת, לא מפלילה, רק מתייעצת. אחרי הייעוץ זו החלטה שלך איך להתקדם עם זה. אבל קודם תדאגי לשלוות הנפש שלך ושל משפחתך. ואדם שפותח חשבון אישי על שם חברו מבלי להסביר לו את המטרה, הוא לא אדם הגון. יתכן שכל מה שהוא רוצה זה לחסוך במיסים. אך יש חוק בישראל שנקרא "חוק הלבנת הון" ולפיו חובה על הבנק לדווח על סכום חריג שנכנס לחשבון. אני לא ממש יודעת פרטים לעומק. אבל לא סתם כאשה יש לך 'חוש שישי' ו'בינה יתירה'. ואם משהו מריח לך לא טוב (וכנראה שגם החבר 'הריח' לך לא טוב) יש דברים בגו.
נכתב ע"י קלסר;1392075:מותר לסגור חשבון תוך 6 ימים מאז שהוא נפתח?
לא יבינו שם שיש כאן בעיה עמוקה?
מה פתאום בן אדם פותח חשבון מפקיד כסף מעביר אותו מיד הלאה ובא מיד לסגור, זה לא חשוד?
נכתב ע"י s.w;1391986:מתמצא בכאלה תיקים-
ממליצה מהכירות -
עו"ד אמין, מקצועי. וירא שמיים
אבינועם יעקובסון ( בני ברק)
0508848616
אפשר להתיעץ איתו בתחילה אפילו רק טלפונית. והוא ממש ממש עוזר.
אין ענין להיות סתם בלחץ, חייבים לחשושנכתב ע"י קלסר;1392075:תודה.
אני באמת מקטטה שהכל יהיה בסדר.
הלחץ עלה לי לראש לא מצליח להתכונן לחג עד שהסיפור הזה יהי מאחורי.
מותר לסגור חשבון תוך 6 ימים מאז שהוא נפתח?
לא יבינו שם שיש כאן בעיה עמוקה?
מה פתאום בן אדם פותח חשבון מפקיד כסף מעביר אותו מיד הלאה ובא מיד לסגור, זה לא חשוד?
נכתב ע"י טוליפ;1392052:אך יש חוק בישראל שנקרא "חוק הלבנת הון" ולפיו חובה על הבנק לדווח על סכום חריג שנכנס לחשבון.
נכתב ע"י נקודת זינוק;1392432:איזה סכום נחשב לסכום חריג?
נכתב ע"י נקודת זינוק;1392432:ואם למשל איזה תורם מכניס סכום נאה לחשבון האם יש לדווח ע"כ? ולמי?
נכתב ע"י דודיק;1392395:סתם נקודה חשובה
אחרי שכל הפורום של פרוג (20.000) יודע שהבעל של קלסר הוא ביישן ותמים וכו' (לא אני אמרתי)
מכאן להבא את צריכה להזהר כפלים לא לחשוף בטעות מי עומד מאחורי הניק שלך
או הכי טוב להחליף שם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים