ומאיפה הכסף לעובדי הארגון? ולטלפניות? ולאחוזים של הטלפניות? ולמנהלת משמרת? ולזו שמעליה? ולמנהל הארגון? ולעוזריו? ולשליח? ולרכב? ולניירת וכל ההוצאות הנלוות? ולמתנות לחגים של העובדים? ועוד היד נטויה..........?????????????..נכתב ע"י יעל ויעל;1954589:נסחפתם!!! יש ויש...
אבא שלי גבאי צדקה באחת הקופות צדקה בארץ (עיר מעורבת)
מתגלגלים שם סכומים גבוהים לכל הדעות, אנשים רבים מתעסקים בזה,
וכספי התרומות (קומפלט!!!!!!) מגיעים לנזקקים בצורות שונות.
אני אומרת את זה מידיעה!
אני אפילו זוכרת שפעם מישהו הגיע לתרום 10,000 ממש לפני ראש השנה,
ודאגו לחלק את זה עוד לפני החג...
בטוח לי שיש עמותות נוספות שזה סגנון ההתנהלות שם, ולא התנהלות מושחטת כמתואר כאן.
על מה???נכתב ע"י ירושלמית0;1955779:אלף צלצולים
נכתב ע"י האזרח הפשוט;1954205:תן לי שם של ארגון אחד שהכל שם על טהרת הקודש, והכל לשם שמים.
היחידים שאינם ככה זה אלו שעושים חסד בלי ארגון...בלי פירסומת, בלי אפשרות לסחוט כספים, פשוט עושים חסד בגופם.
נכתב ע"י אומנות;1954536:שלושה מקומות שאפשר לפנות אליהם ולהעזר בפניה לביטוח לאומי, בצורה מקצועית ואמינה. חסד לשם חסד. עם נסיון בשטח:
הרב שלוימי גולדנטל, דגל התורה: 03-9409000
עזר מציון: (בעיקר בהגשת תביעה לגמלת ילד נכה, אולם ממש לא רק): 0733-956703
רחשי לב: 03-9362710 ; 050-4100808
ולא, אף אחד מהם לא גובה ממך תשלום, בשום שלב שהוא.
וההצלחות שלהם מוכחות.
נכתב ע"י ירושלמית0;1955799:ומאיפה הכסף לעובדי הארגון? ולטלפניות? ולאחוזים של הטלפניות? ולמנהלת משמרת? ולזו שמעליה? ולמנהל הארגון? ולעוזריו? ולשליח? ולרכב? ולניירת וכל ההוצאות הנלוות? ולמתנות לחגים של העובדים? ועוד היד נטויה..........?????????????..
אני כתבתי את זה לאנשים שאומרים כאן שיש ארגוני צדקה ש 100% מהתרומה הולכת לנזקקים. ואחרי הרשימה שפירטתי (והיא רק חלקית), איך התרומה הולכת ב100% לנזקקים?נכתב ע"י מקופלת;1955831:לזה את מתכוונת שחיתות???
באמת נראה לך שאפשר להקים ארגון שיתפקד כמו שצריך, רק ממתנדבים?
בכל ארגון יש מתנדבים, בד"כ כאלה שעושים משהוא ספציפי מאוד, או באים ליום אחד בשבוע וכו' או מבוגרים שעושים זאת למען התעסוקה. אבל ברור שכל אחד צריך לפרנס את עצמו ומשפחתו וגם אם ירצה, לא יוכל להתנדב 6 ימים בשבוע *5/6/7/8 שעות.
וכשאני תורמת אני דוקא שמחה שחוץ מהנזקק שמקבל את התרומה כצדקה, יש עוד כמה שנהנים מהכסף ובזכות זה לא מזדקקים בעצמם לתרומות... (ברור שלא הכונה למשכורות מופרזות)
בולשיט!!!נכתב ע"י בקבוק;1955848:בהרבה מקופות הצדקה יש תורמים שתורמים באופן ספיציפי את הפרסומות/ עלונים/ משכורות וכו'.
נכתב ע"י נענע;1955853:אני מכירה הרבה מאד ארגונים מקרוב ומבפנים.
חבל ללכלך ככה.
אני מכירה אישית בעלי עמותה שמוציאים את הנשמה בשביל הנתמכים שלהם.
שלא נדבר על זה שאף אחד לא מקבל שם משכורת.
אני עובדת בנוסף בארגון נחשב וגדול
שכולם בטח חושבים כמה מתגלגל שם על משכורות,
המשכורות הזעומות שלהם לא הגיעו כבר חצי שנה.
והפעילות ממשיכה. בהתנדבות.
(ויש גם ארגונים שהמון הולך על משכורות- אבל למה ללכלך על כולם?)
כל מי שמדבר
נראה אתכם נושאים בעול של הקמת עמותה לנזקקים.
מניסיון אישי- זה קשה. מאד קשה.
אז אל תדברו לפני שאתם מכירים מקרוב את הנפשות הפועלות.
ואל תכלילו בבקשה.
אם תזדקקו פעם. חס ושלום...
אותם ארגונים שלכלכתם עליהם יושיטו לכם יד.
ובקשר לסיפור שבפתיחת האשכול- זו ודאי שחיתות להחתים ככה אנשים.
נכתב ע"י בקבוק;1955848:בהרבה מקופות הצדקה יש תורמים שתורמים באופן ספיציפי את הפרסומות/ עלונים/ משכורות וכו'.
נכתב ע"י ירושלמית0;1955846:אני כתבתי את זה לאנשים שאומרים כאן שיש ארגוני צדקה ש 100% מהתרומה הולכת לנזקקים. ואחרי הרשימה שפירטתי (והיא רק חלקית), איך התרומה הולכת ב100% לנזקקים?
נכתב ע"י מקופלת;1955856:למה כשמדברים על משכורות של ארגוני חסד זה נחשב ללכלוך?
ממה הם אמורים לחיות? מתרומות מארגון אחר?
חמודה, זו כבר פעם שלישית שאני מסבירה את דבריי- אבל את לא מבינה.נכתב ע"י מקופלת;1955862:שוב -
אז זה שהבינו ממך שאת "מלכלכלת" על ארגוני החסד, כל כוונתך היא לכך שיש שם משכורות חוץ ממתנדבים? עד כדי כך אנשים נאיביים?
אם יש ארגון שמבטיח שהכסף הןלך 100% לצדקה, ובפועל זה לא כך. זה לא בסדר. אבל אף פעם לא העליתי על דעתי שהטלפנית שתרמתי דרכה, וזו שמעליה וזה שמעל ההיא שמעליה וכו' לא מקבלת משכורת...
נכתב ע"י ירושלמית0;1955867:חמודה, זו כבר פעם שלישית שאני מסבירה את דבריי- אבל את לא מבינה.
דבריי היו מכוונים לכל אותם אנשים שטוענים שהתרומה הולכת ב 100% לנזקק.
אין מציאות כזו ש 100% מהתרומה הולכת במלואה לנזקק.
נקודה.
צריך עוד הסבר?
נכתב ע"י פרימה;1955239:דיברת מדי עדין.
כך זה ממש נראה שיוצאים פה נגד כל הארגוני "חסד, ונגד הרבנים.
חייבים לעצור את הדיון הזה.
ושגן עדן יזכה אותנו בגן עדן ולא חלילה בגיהנום. (אין לי שום דבר נגדו ולא לזה הוא התכוון, זה בסך הכל יצא מהשליטתו).
כנראה לא קראת את זהנכתב ע"י שושיה;1955247:שאלת תם:
ואם לא תשלמו את ה-20%-30%? מה יקרה?
א"א לעצור את הגביה?
נכתב ע"י popsi;1954523:לא מזמן נתקלתי באחד שאסף כסף בשל חובות שנמצא בהוצל"פ וזאת לאור הוצאות רפואיות של אחד מבני משפחתו, בפלייאר עם המלצות הרבנים שהפיץ מי היה התובע בהליך הוצל"פ? לא אחר מאשר חברה למימוש זכויות.
כנראה שהנ"ל לא הצליח לשלם להם את העמלה שרצו לגבות ממנו לאור הבור הענק של חובותיו, אז הבנתי שכל המימושי זכויות אין בזה שום צל של חסד ורחמים רק דואגים לעצמם גם כשנתקלים במקרה טרגי הם לא עוצרים לחישוב מסלול מחדש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //