- הוסף לסימניות
אפשר לבדוק הודעות נוספות, פה מוסגר מידע כזה, שם אחר, ובונים פאזל.איך אפשר לדעת?
אפשר לבדוק הודעות נוספות, פה מוסגר מידע כזה, שם אחר, ובונים פאזל.איך אפשר לדעת?
הקטע הזה הכי נכון, כשנפגשים זה מראה רצינות, וגם יותר קל לשכנע כשנפגשים פנים מול פנים.עוד דבר שאני חושב כעת,
תמיד עדיפה פגישה פנים אל פנים משיחת טלפון.
לחתור לכמה שיותר פגישות.
אחרי שהלקוח אומר את הנתונים הראשוניים שלו, לומר לו שזה אפשרי וקל(כנ"ל), ומיד להציע לו לבוא למשרד (או לבית) שם תוכלו לבנות תכנית טובה ומסודרת.
וכמובן, להתפלל שוב ושוב להצלחה ולפרנסה ברווח.
איך אפשר ליצור קשר עם יועצת משכנתאות חדשה?תודה לכולכם על התגובות,
עזרתם לי בהרבה מובנים...
![]()
כתוב פה מייל. היא תחזור אליךאיך אפשר ליצור קשר עם יועצת משכנתאות חדשה?
(לפרטי)
שתשלח לי הודעה פרטיתכתוב פה מייל. היא תחזור אליך
לא כולם יכולים, רק מנויי פרימיום.שתשלח לי הודעה פרטית
אני למדתי את התחום ואני מעוניין לעבוד אצלךנקודה למחשבה - רוב אלו שמתעסקים בלקיחת משכנתא [לפחות בציבור החרדי] הם גברים יתכן שזה קצת מקשה עליהם לשאת ולתת עם אשה, תנסי לקחת לצידך גבר שיש לו ידע מקצועי בתחום שיפעיל את מערך קשרי לקוחות ואת תתעסקי מול הבנק ובפ המקצועי,
ובכל מקרה לא להתייאש, הישועה בוא תבוא בעזרת השם
מזרחי בירושליםאיזה בנק זה שמחפשים יועצים ?
יש לי מישהו שגם מחפש עבודה בתחום.
צריך בגרות או סטודנטאוקי הוא גר בבני ברק .
שזה לא רלוונטי.
צריך שם גם תואר ?
כתבת מצחיק וחמוד, אז שמתי לך אימוג'י צוחק.כל היעוץ עסקי זה בזבוז כסף זה כמו אנשים שיושבים אצלם בשביל איך להתנהל נכון בכלכלה אתם אומר להם יש לי כך וכך הכנסות.
וזה הוא אומר לך עכשיו נראה איזה הוצאות הם חייבות.
וכמובן כמו כל החרדים ההוצאות הם הרבה יותר מההכנסות.
אתה הולך לסדנא של 5 או 10 שיעורים משלם כמובן על זה כסף ומסבירים לך אלף ואחד דברים.
ואתה אומר לו אבל תכלס יש לי יותר הוצאות מהכנסות. ואין לי מאיפה להוריד.
ואז מגיע פתרון הקסם לאחר 10 שיעורים שכנראה אתה חייב להגדיל את ההכנסות שלך.....
פתרון מאלף באמת שלא חשבתי על זה.
ואז אתה שואל אותו איך מגדילים את ההכנסות שלי?
הוא אומר אני אתן לך טלפון של אחי הוא יועץ עסקי הוא יעזור לך.
אמרתי לו למדתי ממך גם איך עושים כסף וגם איך הופכים את זה לעסק משפחתי.....
ממליץ מאוד על הסרטון של @חיים בניסטי 'גישת הרופא המומחה' כמדומה לי.כן, אבל אז אני נשארת בלי לקוחות,
יש אחד חאפר באזור שלי שלוקח כ50% מהממוצע ועושה עבודות זבל
ואנשים דורשים יישור קו איתו במחירים, אני לא מוכנה לרדת לכזו רמה,
אני נותנת שירות מעולה ואין סיבה שאפסיד כסף!
אני מוצאת את עצמי כל הזמן בהסברים, כמעט התנצלויות מול לקוחות, זה נורא!
כאילו אני עושה עוול בזה שאני לוקחת את מה שמגיע לי בצדק...
לתשומת ליבך,עברתי דירה לא מזמן וישר הצגתי את עצמי כיועצת משכנתאות....
אין כ"כ דרך...איך אני יוצר קשר אתך
נתת קצת יעוץ וכבר נהיית אפוטרופוס שלה?כתוב פה מייל. היא תחזור אליך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים