נראה לי שיש לי רק את כרום, חשבתי שיש לי גם את אקספלורר לא מצאתי.בדפדפן אחר נפתח?
תחפש בשורת החיפוש שמעל ה'התחל' iexplorer או edge, אני מניח שתמצא.נראה לי שיש לי רק את כרום, חשבתי שיש לי גם את אקספלורר לא מצאתי.
איפה יכול להיות?
הורדתי את פיירפוקס ושם נפתח לי. מה קרה לכרום ששם א"א ?תחפש בשורת החיפוש שמעל ה'התחל' iexplorer או edge, אני מניח שתמצא.
אם לא- תוכל תמיד להוריד דפדפן חדש.
למשל: https://download.mozilla.org/?product=firefox-latest-ssl&os=win64&lang=he
ואיך עושים זאת?פשוט לאפס את הכרום.
אז איפסתי את כרום, לוקח המון זמן...משהו תקוע. הפעלתי מחדש את המחשב ו-כלוםפשוט לאפס את הכרום.
סגרו את הדפדפן, פתחו את שורת "הפעלה" ושם כתבו appdata ותנו אנטר, שם היכנסו לתיקיית local ובתוכה ל google ובתוכה ל chrome ושם שנו את ההשם של תיקיית user data ל user data.old והפעילו את ככרום מחדשאז איפסתי את כרום, לוקח המון זמן...משהו תקוע. הפעלתי מחדש את המחשב ו-כלום
כמה זמן לוקחת בד"כ פעולה כזו?
סגרו את הדפדפן, פתחו את שורת "הפעלה" ושם כתבו appdata ותנו אנטר, שם היכנסו לתיקיית local ובתוכה ל google ובתוכה ל chrome ושם שנו את ההשם של תיקיית user data ל user data.old והפעילו את ככרום מחדש
או עם הקובץ הזה:סגרו את הדפדפן, פתחו את שורת "הפעלה" ושם כתבו appdata ותנו אנטר, שם היכנסו לתיקיית local ובתוכה ל google ובתוכה ל chrome ושם שנו את ההשם של תיקיית user data ל user data.old והפעילו את ככרום מחדש
האם ימחקו כל הנתונים וכד'?
עשיתי הכל כפי ההוראות, גוגל מפות לא נפתח...כפתור ווינדוס במקלדת+R
בגלישה בסתר זה כן נפתח?עשיתי הכל כפי ההוראות, גוגל מפות לא נפתח...![]()
ניסיתי עכשיו-כן.בגלישה בסתר זה כן נפתח?
האם בדקת לאחר איפוס ולפני התחברות לחשבון?ניסיתי עכשיו-כן.
בדקתי לאחר איפוס ואחרי התחברות לחשבוןהאם בדקת לאחר איפוס ולפני התחברות לחשבון?
תוכל להעלות בבקשה צילום מסך מדף התוספים?
לא עובד לאחר ההשבתההיה עדיף לבדוק לפני ההתחברות לחשבון.
נסו להשבית את כל התוספים ותבדקו אם אח''כ עובד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים