- הוסף לסימניות
טעם חמוץ וריח מקולקל
??תוכנת האשכולות איך אתה לא מכיר
אגב, רוב הלומדים לא שמים לב לדקויות שאתה כמעמד רואה מקילומטר.טעם חמוץ וריח מקולקל
סליחה. אני רק שותה קפה, ויוצא... איפה החלב?זה היה בצחוק יקירי
נראה לי שסגרו את פורום עריכה תורנית, אז החלטתם להתלבש לנו על הפורום
נו באמת.וזה העיקר, כמה מעמדים קונים ספרים?...
ברור שאי אפשר לעבוד על תג ועל אינדיזיין בלי ללמוד איך עובדים איתן.@תא חזי אפשר לעבוד על תג או אינדיזיין בלי ללמוד איך עובדים איתן?
כן אני מסכים. ומה "לא הבנתי"? מה אני אמור לפספס כאן? פשיטא שכל בעל מלאכה, גם סנדלר, גם עובד בית חרושת לביסלי ובמבה צריך לדעת מה הוא עושה, אז למה כאן זה שונה? למה לחפש קיצורי דרך ואז להעלות עימודים בוורד כ""""הוכחה"""" לפורום?
לא ממש (אם כי חיצונית התבנית של התוכנות נראית דומה).למי שמשתמש עם אילוסטרייטור יהיה יותר קל להכיר את אינדיזיין?
תכלס (למרות הביקורת של עמירם) אתה היחיד שהעלית כאן משהו שיכול להתחרות בעימוד בתג/אינדיזיין.בהחלט, גם כתבתי את זה.
אני חושב שאנשים צריכים להבין מה הם מנסים לעשות, תועלת מול רווח וגם דקויות של מבחן התוצאה.
דוגמה לרב טקסט (לא נעשה מלכתחילה בשביל להדפיס אלא רק כתחביב), זה משהו שאסור לגלות איך עושים אותו....
צפה בקובץ המצורף 787478
וזה סתם חוברת על הדרך, מודה שאכן יש שם דקויות שלא היה לי סבלנות להתעסק איתם.
צפה בקובץ המצורף 787485
מוכן לכל הערה וביקורת, העיקר שכולם יוכלו להשכיל מהדברים.
לפי עניות דעתי הדברים כאן לא מדויקים אבל לצערנו יש מחברי ספרים שחושבים כן.בודאי המעמדים ימצאו פגמים, אך לאדם הפשוט היה נראה שזה עימוד מקצועי, וזה העיקר, כמה מעמדים קונים ספרים?
עיין דברי לעילואני עומד ותמה הרי "רוב" העולם אינם נמצאים בצד של "המבינים"...
האם לא עדיף למצוא חן בעיני 'רוב' העולם ולזנוח את המיעוט בצד.........?
בא אני אסביר לךלפי עניות דעתי הדברים כאן לא מדויקים אבל לצערנו יש מחברי ספרים שחושבים כן.
קודם כל ברור שמעמדים קונים ספרים אבל זה באמת לא משנה כי לית ספק שהרוב של הקונה ספרים לא מעמדים, אז תכלס דבריך לא כתוב בדיוק ואני קצת מתפלא שעורך תורני לא כותב בדייקות
אז מה בעצם השאלה? עימוד ספרים נעשתה בשביל המון עם שלא מבינים כלום בעימוד אז אתה בעצם שואל א"כ מה להשקיע בעימוד מקצעוני לקונים שלא מבינים כלום?
לענ"ד התירוץ: האדם הפשוט אין לא שום מושג מה זה עימוד מקצועי וכמובן לא יכול מיד לשים עין על פונטים לא נכונים ורווחים לא נכונים ושאר דברים שמעמד מקצועי יקלוט תוך שניה.
אבל בכל זאת יש הבדל כאשר לומד מספר שנעשתה בו עימוד מקצועי ובין ספר אחר. הוא לא יכול להגיד מה מפריע לו אבל ברור שלימוד בספרים כאלו מפריעים ללומד.
אז באמת איך אתה רוצה שהספר שלך יוצא לאור, אם עימוד שיגרום ללומד צורך בלקחת אכומול אחר כל כמה דפים או להפסיק ללמוד/לקרוא באמצע כי לא מבין למה העינים שלו עייפים פתאום...
חלק מהיחודיות של מלאכת העימוד, שכל ששמים לב פחות למה שעשית בעימוד של הספר זה יותר מקצועני ויותר טוב. ומן הסתם כל מעמד פה יודע בדיוק על מה אני מדבר.
אני יכתוב אנקדותה נחמד ששמעתי פעם ממעמד שממש מקצועני ביותר בתחום זה ועובד בתחום אפילו מלפני שאני נולדתי.
בן אדם אחד אמר לו פעם, אומרים שאתה גאוני בעימוד ועיצוב ספרים אבל אני פותח את הספרים שלך ולומד בהם או מתפלל מתוכם ולא רואים שם שום דבר גאוני.
המעמד המקצועי חייך ואמר לבנדם זה בדיוק הגאוניות שלי...
אכן בנידון דידן אתם צודקים. אך דבריי נסובו באופן כללי בהתייחסות ליתר האומניות....עיין דברי לעיל
השוואה מופרכת.בעצם כל החיים מתנהלים כך.. ה"מבינים" משקיעים בעבור המבינים...
קחו למשל את תחום ה'ציור'. אתם בוהים מול איזה קשקוש של אחד הציירים בעלי שם, כאשר העין לא מצליחה להבין איפה חוש הציור מסתתר....
ואז אתם מקבלים תשובה: "למי שמבין...."
ואני עומד ותמה הרי "רוב" העולם אינם נמצאים בצד של "המבינים"...
האם לא עדיף למצוא חן בעיני 'רוב' העולם ולזנוח את המיעוט בצד.........?
הדיון הוא ביחס להדפסת חוברת+ של כמה חבורעס' וכו'..תעמד ש"ס בוורד, ספר לי אח"כ איך זה.
זה הסוד..בסוף פשוט ישבתי ללמד אותו אינדיזיין (במשך שעתיים),
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //