למה לא ?לכאורה לא ובכל מקרה מאז שמקבלים צו ראשון לוקח בד"כ חודשיים עד לצו מעצר
אולי אני טועה אבל לדעתי הצווים נשלחים לגילאים צעירים יותרלמה לא ?
לכאורה כן .
אני חושב שאי אפשר לצאת מהארץ כל מי שמחיויב בגיוס לאו דווקא אלו שקיבלו צו אלא כולם אלוואי שזה לא נכון תתקנו אותיהאם אברך בן 25 צריך לחשוש שמא יקבל צו גיוס (האם לקנות כרטיס טיסה לחו"ל לביה"ז אב)?
התקווה שלך נכונה ההודעה לאאני חושב שאי אפשר לצאת מהארץ כל מי שמחיויב בגיוס לאו דווקא אלו שקיבלו צו אלא כולם אלוואי שזה לא נכון תתקנו אותי
גם אם אתה בודק שזה לא יהיה אתה אלא מישהו אחר כי אם ח"ו יש מעצר ביציאה אחד הטענות בביהמ"ש זה לא ידעתי ואם אתה מתקשר יש להם את ההקלטה(שידעת)שימו לב, ע"מ לדעת אם יש לכם עיכוב יציאה לאלו שקיבלו צו גיוס,
צריך לבדוק במערכת הצבאית דרך מיטב (פל' 1111)
ולא לבדוק במערכת הפלילית הרגילה.
גם אם אתה בודק שזה לא יהיה אתה אלא מישהו אחר כי אם ח"ו יש מעצר ביציאה אחד הטענות בביהמ"ש זה לא ידעתי ואם אתה מתקשר יש להם את ההקלטה(שידעת)
www.prog.co.il
למה אי אפשר לדעת באתר מיי גוב באזור האישישימו לב, ע"מ לדעת אם יש לכם עיכוב יציאה לאלו שקיבלו צו גיוס,
צריך לבדוק במערכת הצבאית דרך מיטב (פל' 1111)
ולא לבדוק במערכת הפלילית הרגילה.
יש טעות נפוצה בעניין הגיוסלמה אי אפשר לדעת באתר מיי גוב באזור האישי
זה משנה מאיפה מגיע הצו ? ברגע שיש צו הוא אמור להיות במערכת לא ?
מנסיון עם כמה וכמה שאני מכיר באופן אישי המידע ברשות האוכלוסין לא מסונכרן עם צה"ל האופציה היחידה למידע אמין זה מיטב ב1111 או באתר מתגייסים באזור אישי בקישור המצורף https://www.mitgaisim.idf.il/טפסים-שימושיים/
לפעמים לפי הצווים שקיבלתם יוכלו העסקנים מנסיון לדעת אם זה אומר עיכוב יציאה אין לעסקנים משום סוג פלג מפלגה קבוצה וכדו' לדעת יותר מזה
כרגע באמת לא נשלחו צווים רק למלשבי"ם החדשים שהם באיזור גילאי 16-17אולי אני טועה אבל לדעתי הצווים נשלחים לגילאים צעירים יותר
לא נכוןכרגע באמת לא נשלחו צווים רק למלשבי"ם החדשים שהם באיזור גילאי 16-17
אבל אי אפשר לדעת מה יילד יום
לא הייתי קונה שום דבר ללא אפשרות ביטול.האם אברך בן 25 צריך לחשוש שמא יקבל צו גיוס (האם לקנות כרטיס טיסה לחו"ל לביה"ז אב)?
יש גם כאלו בני 27 וחצי,לא נכון
אני יודע על מספר אברכים גם בגיל 24+
שקיבלו צוים
לא נשמע אמין, כי עד לפני שנה קיבלו פטור בגיל 24.יש גם כאלו בני 27 וחצי,
שהתייצבו פעם אחרונה לפני 26 ולא קיבלו פטור כי התבטל החוק.
לאאא!לא נשמע אמין, כי עד לפני שנה קיבלו פטור בגיל 24.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //