- הוסף לסימניות
מה ממוצא המחירים?
זה מקום שרוצה אותי,
אבל לא רוצה להיות יקרה מידי.
תעזור לי כל תשובה!!
תודה!
זה מקום שרוצה אותי,
תעזור לי כל תשובה!!
תודה!
ממוצע המחירים משתנה...מה ממוצא המחירים?
זה מקום שרוצה אותי,
תעזור לי כל תשובה!!
תודה!
הוא מופיע רק לך!איך אני מורידה את העיגול הירוק של מחובר כעת?
(הוא קצת מציק לי.....)
ותלוי כמות האנשיםממוצע המחירים משתנה...
תלוי איזו אומנות, תלוי בניסיון, תלוי מי קהל היעד, תלוי אם הקהל מתפרנס מזה או סתם נהנה...
יכול להתחיל מעשרות שקלים בודדים, ועד סכום נכבד ביותר...
מפגש אחד של 2 קבוצותכמה מפגשים זה?
כמה משתתפים?
האם הם מתחייבים לך לעבודה קבועה?
הקבוצות אחת אחרי השניה?מפגש אחד של 2 קבוצות
10 משתתפים בכל קבוצה
חושבת שהמחירים שאמרו לך פה מוגזמים.2 קבוצות רצופות,
לא כולל חומרים....
לא כ''כ מבינה באומנות. אבל רואה מחירי חוגים (אני מבינה שזה לשם הנאה ולא לשם לימוד)דווקא קרוב אלי
צריכה הכנה אבל לא רצינית.
איזה מחיר היית מציעה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים