ניתן לקנות גבינה צהובה 9% שומן.מה המנה היומית המומלצת? עד כמה אפשר לתת?
ממש תלוי למי.מלאה בצבעי מאכל ושאר מרעים בישין ברי זה בטוח לא
איזה עוד דברים?ממש תלוי למי.
לילדים לפעמים זה מקור הכרחי לחלבונים.
אני קבלתי המלצה מאשת מקצוע לתת לביתי פרוסת גב"צ כל יום והיא קפצה בגובה משהו לא נורמלי.(בתוספת עוד דברים..)
הלכתי לרינה פליישמן מומחית בבעיות גדילה מק"ס הטלפון שלה 0504101609.איזה עוד דברים?
את יכולה לרשום פה? או לרשום את המייל שלך
יש לי בת נמוכה שבקושי גובהת.
תודה
הייתי מנסה להרגיל אותו לחלבונים וסידן יותר בריאים, כמו טחינה, חומוס, טופו, שקדים, ברוקולי, מיץ תפוזים.הבן שלי מאוד אוהב גבינה צהובה
מאוד מאווווווד!!
מה המנה היומית המומלצת? עד כמה אפשר לתת?
תודה
בדקתם?מלאה בצבעי מאכל ושאר מרעים בישין ברי זה בטוח לא
כמות גבוהה של שומן מוקשה עלולה לגרום לסתימת עורקים.גבינה"צ סותמת את העורקים, לא?!
בילדים?גבינה"צ סותמת את העורקים, לא?!
בלת"קהבן שלי מאוד אוהב גבינה צהובה
מאוד מאווווווד!!
מה המנה היומית המומלצת? עד כמה אפשר לתת?
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //