מנדי אייזן
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פמ"ג DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
מעוניין לשמוע הצעת מחיר
נכתב ע"י sarit_f;803383:"נפשפש" במעשינו ו"נפספס" את המבצע
מבחינתי 600 ש"ח לכסא זה יקר.
אני קניתי אצלו את הכסא שלי כבר לפני כמה שנים והוא מעולה!!!נכתב ע"י סתם;803402:ברמת העיקרון כסא ב600 משרדי טוב זה לא יקר
אני הצלחתי להגיע למחיר 580 ש"ח לקבוצה אצל ידואב בירושלים. (ללא משלוח)
זה ממש קרוב לגאולה...
עם הרבה אופציות ריפוד נושם מושב מתכוונן, גב וידיות מתכווננות...וגם כמובן הגובה
וגב גבוה יותר משל צרעה,
כסא מעולה(היו כאן כמה המלצות בנושא)
לדעתי מחיר מעולה ומומלץ ושירות 10!
(חיסרון אין לו אשראי)
ואתם מפרנסים משהו מאנ"ש
נכתב ע"י פפפ;803474:קיבלתי הצעה ב-550 ש"ח
+ידיות מתכוננות +ריפוד כפול
משלוחים לכל הארץ 40 ש"ח
נכתב ע"י סתם;803402:ברמת העיקרון כסא ב600 משרדי טוב זה לא יקר
אני הצלחתי להגיע למחיר 580 ש"ח לקבוצה אצל ידואב בירושלים. (ללא משלוח)
זה ממש קרוב לגאולה...
עם הרבה אופציות ריפוד נושם מושב מתכוונן, גב וידיות מתכווננות...וגם כמובן הגובה
וגב גבוה יותר משל צרעה,
כסא מעולה(היו כאן כמה המלצות בנושא)
לדעתי מחיר מעולה ומומלץ ושירות 10!
(חיסרון אין לו אשראי)
ואתם מפרנסים משהו מאנ"ש
שתינו מדבים על אותו כסא כמדומני.. ג"כ חברת וקסמן כמו שכתבתי.נכתב ע"י YB nekuda;803566:מה שפפפ העלתה נראה דומה לאינדיגו שלי
מחברת וקסמן
ידיות עולות ויורדות
אפשרות שינוי גובה
ואפשרות שינוי הטיית גב לזווית הרצויה מבחינתי
וסתם כך
אני מאוד ממליצה לקנות כסא טוב ונוח
זה פשוט שווה כל שקל
ואפשר הרבה יותר לשבת עליו
בלי נקיפות מצפון וכאבי גב
אני לא ידעתי כמה זה משמעותי וכמה זה יעזור. ב"ה
את יכולה להעלות תמונה שלו ?נכתב ע"י נעמי ברקאי;803575:שתינו מדבים על אותו כסא כמדומני.. ג"כ חברת וקסמן כמו שכתבתי.
מומלץ!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים