אנאל- ציור עם לב
כי לגעת בנפש- זו אומנות!
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור מקצועי
- הוסף לסימניות
איך אפשר לבטל את ההזמנה? התחרטתי...
נכתב ע"י pinati;1860697:את יכולה להשיג בכל חנות שמוכרים טונרים. זה נקרא טונר TN1050
4
נכתב ע"י high;1861440:זה מה שנקרא "טונר מקורי"? מה העלות?
שימוש בטונר לא מקורי מבטל את האחריות?
תודה!
נכתב ע"י pinati;1860598:תודה!
הזרקת דיו זולה לא מחזיקה יותר משנה שנתיים, המינימום שכל אחד רוצה.
והזרקת דיו נחמדה היא די גדולה יחסית ללייזר שבאותה רמה.
וכן הזרקת דיו מצריכה טיפול וטיפוח, אחרת הדיו מתייבש. וכן בהרבה דגמים כל הפעלה המכונה מנקה את הראשים ובכך הדיו מתחסל מהר.
לגבי ברדר
ההחלפת תוף זה אחרי 5 כפול 2600 דף! זה אומר במקום שהמכונה תתקלקל וזהו. לא?
נכתב ע"י pinati;1860601:באמת נשמח לשמוע ממך (ARׂ) על ההבדל בין טונר מקורי לתואם.
האם לא משתלם לקנות מקורי וזהו?
(לי כרגע יש לייזר פשוטה שאחרי שהתואם נגמר, קניתי מקורי והוא לא רוצה להגמר, יותר בהיר אך לא מחוק כמו התואם)
נכתב ע"י מלכי;1862397:לפני שאני סוגרת יש לי 2 שאלות על מדפסת:
6. משולבת > לייזר > שחור לבן > 749 ₪
כמה עולה טונר מקורי?
כמה עולה טונר תואם?
נכתב ע"י 2OR;1862377:Ar
תודה
מה אתה אומר על מדפסת 4?
על הצבעים? והעלויות?
אני מדפיס רק מםעם לפעם, אך מאוד קורץ לי אפשקות הa3
נכתב ע"י pinati;1862467:לפי מה שראיתי
המקורי 160 רגיל 260 כפול.
התואם 60-110 ש"ח
כמו שכתבתי יש פערים גדולים בשוק הזה.
נכתב ע"י עדין;1864352:אין תשובה?
נכתב ע"י pinati;1862467:לפי מה שראיתי
המקורי 160 רגיל 260 כפול.
התואם 60-110 ש"ח
כמו שכתבתי יש פערים גדולים בשוק הזה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים