- הוסף לסימניות
וכרגע את\ה מסתדר בלי הקדיחות?מעניין שאני הצלחתי להרגיש כך , גם ללא CBT
וכרגע את\ה מסתדר בלי הקדיחות?מעניין שאני הצלחתי להרגיש כך , גם ללא CBT
כל הכבוד!!!מעניין שאני הצלחתי להרגיש כך , גם ללא CBT
אם תקופת השיפוץ בכללותה אמורה להימשך חודש וחצי, הרי שזה נשמע שמדובר בשיפוץ קטן יחסית, ותקופת הקדיחות מן הסתם אינה נמשכת במשך כל תקופת השיפוץ, כך שבסופו של דבר זה אמור להיות פחות מחודש וחצי.אבל הולך להמשך ככה עוד חודש וחצי לפחות
זה מה שקורה בכפר?וואו מוכר,
חוץ מהרעש שכחת להזכיר את האבק!!!
אוי האבק ....
כל אחד שנכנס הביתה....תורידו נעליים בכניסה...
וכמה פעמים הפועלים ב'טעות התבלבלו' וניסו לפתוח דלת???
אצלי בנו דירה מולי והיה נזילות שעיקב את המשך השיפוץ, עצרו להם את העבודה וכבר הגעתי למצב שפשוט ריחמתי עליהם זוג צעיר שרוצה כבר להיות בדירה משלהם,
נגמר להם החוזה אז גרו אצל ההורים....
כל הזמן התפללתי שעד ללידה הם יסימו וב"ה התפילה עזרה.
לא הערתי להם מילה אבל שכבר היה שקט והם נכנסו ובאחד הערבים בעשר בלילה הם קדחו,מיד דפקתי וביקשתי שיפסיקו והם אמרו לי עוד כמה דקות מסימים,לא נתתי להם להמשיך אמרתי בתקיפות שסבלנו מספיק תקופה ארוכה...
אל דאגה היחסים איתם מצוינים ב"ה
הם בג'ט לג או משהו? מה זו השעה הזאת?אצלנו בשבוע שעבר עבדו מתחת לבית בשתיים בלילה במשך כחצי שעה אבל למי יש כוח להתקשר למשטרה שעד שיבואו ולהתחיל להסביר להם איך להיכנס לאתר בניה הם כבר יפסיקו את העבודות
הבעיה אצלנו נוצרה כי הפועלים הערביים ישנים באתר בניה
הזויאצלנו בשבוע שעבר עבדו מתחת לבית בשתיים בלילה במשך כחצי שעה אבל למי יש כוח להתקשר למשטרה שעד שיבואו ולהתחיל להסביר להם איך להיכנס לאתר בניה הם כבר יפסיקו את העבודות
הבעיה אצלנו נוצרה כי הפועלים הערביים ישנים באתר בניה
את האמת,יש לנו שכנים למעלה שבונים עוד קומה (בלתי חוקי, אבל נניח לזה)
מ 8:00-16:00 הם קודחים בלי להפסיק לרגע
באמת, יש רגעים שאני כבר חושבת שאני משתגעת
זה חוקי בכלל?
אני צעירה ופשוט עוד שניה מאבדת שפיות מהסיפור הזה
זה כבר שבוע, אבל הולך להמשך ככה עוד חודש וחצי לפחות (רק מלחשוב על זה בא לי לבכות)
אבל אם היה פה בבנין נניח בנ״א מבוגר מבודד זה בלתי מתקבל על הדעת שאין איזה חוק שיגביל את הרעש הזה
שוב, יומיים שלושה בולעים עמוק את הרוק (ו-2 אופטלגין) אבל חודש וחצי - יום יום רגע רגע
באמת מותר להם לקדוח בלי שום הגבלה מ7:00 בבוקר עד 8:00 בערב?
צפה בקובץ המצורף 680088
כל מילה!!!חבר'ה נסחפתם.... אם אתם הייתם בונים יחידות דיור, תאמינו לי שזה לא היה מפריע לכם, לא הרעש לא האבק ולא הצעקות בערבית. חבל שהפורום נהפך לפינת הקאה של ממורמרים.
כל עוד שהרעש בשעות המותרות ע"פ הלכה, אין לכם טענה, ונהפוך הוא הטענה אליבא דאמת היא עליכם, מדוע אינכם מפרגנים?
חבר'ה נסחפתם.... אם אתם הייתם בונים יחידות דיור, תאמינו לי שזה לא היה מפריע לכם, לא הרעש לא האבק ולא הצעקות בערבית. חבל שהפורום נהפך לפינת הקאה של ממורמרים.
כל עוד שהרעש בשעות המותרות ע"פ הלכה, אין לכם טענה, ונהפוך הוא הטענה אליבא דאמת היא עליכם, מדוע אינכם מפרגנים?
בנו מעליכם פעם?את האמת,
שלא אהבתי את החוסר פרגון...
יאלה מה קרה, בנאדם צריך להרחיב תנו לו בלב שמח,
מה אתם יודעים מתי אתם תצטרכו???
וכשתצטרכו תירצו שיהיו שכנים שידברו עליכם ככה...
נשגב מבינתי----
סה"כ כמה חודשים ועברנו את זה,
נכון בהתחלה הרעש הוא בלתי נסבל, ואי אפשר לעמוד בזה,
ומרגישים שעוד רגע אתם מתפוצצים.
אבל אחר כך זה עובר,
ומי זוכר בכלל שהיה פה בניה.
אב למה לא לפרגן?
כאן נבחנת מידת הנתינה גם שקשה.
-----
יאלה עגבניות...........
רק מעלי?בנו מעליכם פעם?
כנראה שלא!
את מכינה את הקרקע לבניה הבאה שתהיה שלך...רק מעלי?
מכל הכיוונים!!!
ימין, שמאל, למעלה, למטה.
ובכל זאת אני תמיד בדעה שלפרגן ולתת!
מי יודע מה ילד יום ומתי אני גם יצטרך לבנות...
ואגב,
כל תקופת חופשת הלידה שלי בנו ממש סמוך לבית שלי בין3-4 חודשים.
היה קשה, בלעתי את הרוק.
כל חופשת הלידה שלי הלך.
אבל לא נורא, כיוונתי לכפרת עוונות ולמתוק הדינים.
חבר'ה נסחפתם.... אם אתם הייתם בונים יחידות דיור, תאמינו לי שזה לא היה מפריע לכם, לא הרעש לא האבק ולא הצעקות בערבית. חבל שהפורום נהפך לפינת הקאה של ממורמרים.
את האמת,
שלא אהבתי את החוסר פרגון...
יאלה מה קרה, בנאדם צריך להרחיב תנו לו בלב שמח,
מה אתם יודעים מתי אתם תצטרכו???
וכשתצטרכו תירצו שיהיו שכנים שידברו עליכם ככה...
נשגב מבינתי----
סה"כ כמה חודשים ועברנו את זה,
נכון בהתחלה הרעש הוא בלתי נסבל, ואי אפשר לעמוד בזה,
ומרגישים שעוד רגע אתם מתפוצצים.
אבל אחר כך זה עובר,
ומי זוכר בכלל שהיה פה בניה.
אב למה לא לפרגן?
כאן נבחנת מידת הנתינה גם שקשה.
-----
יאלה עגבניות...........
יכול להיות,את מכינה את הקרקע לבניה הבאה שתהיה שלך...
השאלה היא כמה סבל והתוצאות הסופיות שכל השכנים משלמים עליהם.יכול להיות,
למה לא?
מה הבעיה?
בנאדם רוצה לבנות,
קשה לו, צפוף לו, הוא ניחנק.
מצד שני- חסר לו הכנסה קבועה חודשית
עד שהוציא הלוואה מהבנק ,
עד שהצליח,
עכשיו הוא סה"כ רוצה לבנות יחידות כדי לחיות קצת יותר ברוגע,
אז מה קרה?
קצת סבל ממנו השכנים והוא בס"ד יצליח לעלות על דרך המלך!
הבעיה שהגעתי למקומו מזמן...ואם הבאתם ציטטות יפות. אולי גם זה יהיה לתועלת: ״אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו״
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //