- הוסף לסימניות
סבל- יש מלא,השאלה היא כמה סבל והתוצאות הסופיות שכל השכנים משלמים עליהם.
רק תראה את התיאור של פותחת האשכול...
תוצאות- לפעמים זה שווה, בכל המובנים.
סבל- יש מלא,השאלה היא כמה סבל והתוצאות הסופיות שכל השכנים משלמים עליהם.
ועוד איך שבנו מעלינו, ועוד אחרי לידה של אישתי, בדיוק מעל חדר שינה שלנו השכנים החליטו להסב את חדר השינה שלהם למטבח על כל המשתמע מכך: חציבות לחשמל ואיסטלציה, ריצוף ואריחי קיר שבירת קיר וכו'. בואו נגיד ככה כיף לא היה לנו, אבל.... לקחנו באיזי ופירגנו.בנו מעליכם פעם?
כנראה שלא!
כל הכבוד.ועוד איך שבנו מעלינו, ועוד אחרי לידה של אישתי, בדיוק מעל חדר שינה שלנו השכנים החליטו להסב את חדר השינה שלהם למטבח על כל המשתמע מכך: חציבות לחשמל ואיסטלציה, ריצוף ואריחי קיר שבירת קיר וכו'. בואו נגיד ככה כיף לא היה לנו, אבל.... לקחנו באיזי ופירגנו.
ברגע שכתבת ש"אם עיני הייתה צרה בו הייתי מלשינה בעירייה" כאן הדיון שלנו נגמר, כי אין אנו מדברים באותה שפה.ודל"ב.טוב, לא יהיו עגבניות. זה ממש לא הכוונה
השכנים מעלי לקחו דירת גג והפכו אותה ל-3 יחידות דיור
(השכן שבונה גר בכלל במקום אחר, עושה את זה בשביל ביזנעס...שיערב לו, שירווח לו)
הדבר שהוא עושה הוא בלתי חוקי בעליל. אם עיני הייתה צרה בו הייתי כבר מלשינה בעירייה
אני לא יודעת אם שתיכם יודעים בכלל איזה מיגרנות הדבר הזה עשה לי.
אין לי אפשרות לצאת כי אני בבידוד. וזה סיוט מתמשךךך!!!
ואם בפרגון עסקינן אני ישמח יותר אם יזכה בלוטו. כדי שאני לא אנזק.
ואם הבאתם ציטטות יפות. אולי גם זה יהיה לתועלת: ״אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו״
ואם הייתם גרים בבנין שבו בערך חודש בשנה לא עובדים, תאמינו שזה היה מפריע לכם ועולה על העצבים.חבר'ה נסחפתם.... אם אתם הייתם בונים יחידות דיור, תאמינו לי שזה לא היה מפריע לכם, לא הרעש לא האבק ולא הצעקות בערבית. חבל שהפורום נהפך לפינת הקאה של ממורמרים.
כל עוד שהרעש בשעות המותרות ע"פ הלכה, אין לכם טענה, ונהפוך הוא הטענה אליבא דאמת היא עליכם, מדוע אינכם מפרגנים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //