- הוסף לסימניות
האם כאשר מקבל קצבת נכות
מקבל את הרווח משוק ההון כעבור כמה שנים
זכאות לנכות מתבטלת?
זכאות לנכות מתבטלת?
לא אמור להיות שום קשר בין הדברים.האם כאשר מקבל קצבת נכות
זכאות לנכות מתבטלת?
רק עד שכר מינימוםמותר למקבל קצבת נכות להרוויח כסף כמה שהוא רוצה.
אתם מדברים על הכנסה מעבודה.רק עד שכר מינימום
ג"נ קודם כל: אשתי מקבלת קצבת נכות ומחזיקה בתיק השקעות פרטי.האם כאשר מקבל קצבת נכות
זכאות לנכות מתבטלת?
הכל נכון,ג"נ קודם כל: אשתי מקבלת קצבת נכות ומחזיקה בתיק השקעות פרטי.
התיק ע"ש אשתי,מכיוון שאני אזרח אמריקאי,ומעוניין להיפטר מדיווח ל IRS.
אני אישית נמנע מלהשקיע בניירות ערך שמחלקים דיבידנדים/קופונים במקרה של אג"ח.
אני למשל כרגע מחזיק רק קרנות איריות צוברות בתיק הפרטי.
אני חושש שהדיבידנדים עלולים להיחשב כהכנסה,
אולי אני טועה,אבל זה מקדם בטחון שאני לוקח בכל מקרה.
כשמגיעים לפדיון,
להשתדל לא לפדות מעל 2.5M שח ( פלוס מינוס לא זוכר את הסכום המדויק)
בשנה קלנדרית אחת.
למה?
זה יחייב הגשת דוח למס הכנסה.
מה שכיף זה שכל עוד לא מימשתי לא הרווחתי):ב. גם בלי להגיש דו"ח למס הכנסה אז ביטוח לאומי יכול לעלות ע"ז.
ג. חוקית אסור להסתיר מהם את המידע הזה.
לא.במהלך התקופה בה אני מחזיק בקרן כלשהי לפני המימוש שלה האם זה נחשב הכנסה?
זה יכול לפגוע בקצבת התלויים?
אכן כן.או שכל הנידון כאן זה רק בשנה בה ממשים את הקרן?
אני לא יכולה לענות בלי לדעת את המקרה בצורה יותר מדויקת.@מקצועי בלבד אולי שאלה לא קשורה ישירות
אבל אצלנו הקצבת פנסיית נכות נפגעת מכך שבתלוש שכר
שכרגיל מאוד מצומק (כי זה מה שהנכות מאפשרת פיזית)
נוסף פתאום חוב עבר שצץ לו מלפני 5 שנים
האם זה חוקי שהם יורידו מהקצבה בגלל שזאת הכנסה נוספת מעבר לסך הממוצע בזמן הנכות ?
צודק מאוד אסור להסתיר אם שואליםהכל נכון,
אבל א. יש כאלו שגם ככה חייבים להגיש דו"ח למס הכנסה.
ב. גם בלי להגיש דו"ח למס הכנסה אז ביטוח לאומי יכול לעלות ע"ז.
ג. חוקית אסור להסתיר מהם את המידע הזה.
לכאורהמה שכיף זה שכל עוד לא מימשתי לא הרווחתי):
אכן כן בדוח אתה חייב כמובן לכתוב גם את ההשקעות שלךהמחשבה שלי הייתה שאולי אם זה מוגש במסגרת דוח שנתי ההתייחסות שונה,אבל ייתכן שאני טועה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //