האם קופת גמל להשקעה היא בעצם תוכנית חסכון?להלן תשואות קופת גמל להשקעה הלכה.
צפה בקובץ המצורף 520596
כן.האם קופת גמל להשקעה היא בעצם תוכנית חסכון?
האם ניתן לחסוך לילדים בקופה זו?
וזה מומלץ מאוד גם מבחינת מיסוי וגם מבחינת הנידות והמשיכה.האם קופת גמל להשקעה היא בעצם תוכנית חסכון?
האם ניתן לחסוך לילדים בקופה זו?
ברור שתשואות.זה אומר שהתשואות הכי גבוהות זה של אלטשולר, השאלה היא מה יותר חשוב דמי ניהול נמוכים או תשואות גבוהות?
תפרט לי עודוזה מומלץ מאוד גם מבחינת מיסוי וגם מבחינת הנידות והמשיכה.
כי?ברור שתשואות.
מה זה אינטרגמל?תשואות זה לא המדד היחיד.
תשואות זה קונטרה לאחוז הסיכון שאתה שם.
אתה יכול לשים באינטרגמל, במדד S&P, בחודש האחרון הם עשו 12%...
כל הקופות באינטרגמל הן הלכתיות.
בית השקעות לניהול קרנות השתלמות וחסכון לכל ילד. לא מנהלים פנסיה.מה זה
מה זה אינטרגמל?
התכוונת בדמי ניהול, על תשואות לא ניתן להתמקח.כמו"כ אין הבדל גדול בתשואות בין החברות זה ענין של משא ומתן תגיד קיבלתי ככה מחברה פלונית הם יורידו לך, לפעמיים מומלץ ע"י סוכן
ממש תודה!!יש ע"ז מאמרים רבים ברשת כאן https://pensuni.com/?p=2748 יש מאמר של נדב טסלר אחד המקצועניים שבתחום
צת לא ברור אבל תראה בתגובות.
כמו"כ אין הבדל גדול בדמי הניהול בין החברות זה ענין של משא ומתן תגיד קיבלתי ככה מחברה פלונית הם יורידו לך, לפעמיים מומלץ ע"י סוכן.
איזה קופה באינטרגמל עשתה בחודש האחרון תשואה כ\זאת אשמח אם תפנה אותי לקישור.תשואות זה לא המדד היחיד.
תשואות זה קונטרה לאחוז הסיכון שאתה שם.
אתה יכול לשים באינטרגמל, במדד S&P, בחודש האחרון הם עשו 12%...
כל הקופות באינטרגמל הן הלכתיות.
את יכולה לחסוך בהרבה בתי השקעות.תפרט לי עוד
אני מעוניינת בקופת חסכון לילדים שתניב. כמובן רק מסלולים הלכתיים.
האם יש חברות נוספות / מסלולים נוספים?
כרגע אני חוסכת בבנק ולא יוצא לי מזה כלום.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים