אין על אקסל
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
זה עושה לי אזהרה שיש וירוס
צריך להשעות את האנטי וירוס שיש במחשב ואז לפרוץ
האם זה בטוח? ואיזה פריצה זה עושה? ל180 יום? לאופיס 2019 או 365?צריך להשעות את האנטי וירוס שיש במחשב ואז לפרוץ
לא יודע כל עוד ועובדת משתמשיםל180 יום
369 זה עבד לי ועל 2019 לא יודע ואדרבא תנסו ועדכנולאופיס 2019 או 365?
ניסיתי...אפשר לקנות רישיונות מקוריות לווינדוס ואופיס ב20 שח +- ב ebay .
ו...?ניסיתי...
קניתי דרך זיפי כבר פעמיים, (אני קונה רק דרך שם) , וכבר פעם שנייה שמתבטל לי הקנייה, כי המוכר לא שלח את הקוד, אז קיבלתי החזר...ו...?
לא מכיר זיפי.קניתי דרך זיפי כבר פעמיים, (אני קונה רק דרך שם) , וכבר פעם שנייה שמתבטל לי הקנייה, כי המוכר לא שלח את הקוד, אז קיבלתי החזר...
הפריצה לא אמורה לעזור כבר פרצת פעם אחת.@יוסי מחשבים יש לי כרגע רק מפריצה שהעלו כאן, זה אמור לעזור לי? איך? אשמח לדעת.
אני פרצתי איתו כמה פעמיםהפר
הפריצה לא אמורה לעזור כבר פרצת פעם אחת.
לא פיקפקתי בפריצה שהעלת חלילה, אני רק אומר שאם הוא פרץ פעם אחת הוא לא צריך לפרוץ שוב (והוא פרץ פעם אחת)אני פרצתי איתו כמה פעמים
חוץ מזה האנטי וירוס מזהה כל פירצה כ-וירוס אע''פ שאין בה וירוסים אבל זה מטעמי אבטחה
לכן כתבתי שצריך להשעות את האנטי וירוס בזמן ההפעלה
תכ'לס מה אני אמור לעשות? יש לך מושג?לא פיקפקתי בפריצה שהעלת חלילה, אני רק אומר שאם הוא פרץ פעם אחת הוא לא צריך לפרוץ שוב (והוא פרץ פעם אחת)
חוץ מזה שיש פריצות שלא מזוהות כוירוס![]()
לא מכיר את השגיאה הזאת ספציפית. אני הייתי פשוט עושה force remove ומתקין מחדש.תכ'לס מה אני אמור לעשות? יש לך מושג?
איך אני עושה את זה?לא מכיר את השגיאה הזאת ספציפית. אני הייתי פשוט עושה force remove ומתקין מחדש.
תחלץ את הקובץ המצורף (scruberr) ותפעיל כמנהל full scrub, הוא יסיר לחלוטין את האופיס.איך אני עושה את זה?
מצרף תמונה להגדרות מומלצות. מה שמסומן באדום זה המוצרים שיותקנו ניתן לבחור.תחלץ את הקובץ המצורף (scruberr) ותפעיל כמנהל full scrub, הוא יסיר לחלוטין את האופיס.
לאחר שמסיים תפעיל את המחשב מחדש ותפעיל את הקובץ השני (הורדה מצורפת), הוא מוריד ומתקין אופיס באיזו גירסה ושפה שתרצה. (לבחור he-il בשביל עברית ו2019 בשביל הגירסא. מומלץ להוריד את הV מsingle product ולסמן בV בטור השמאלי בתוכנות הרצויות)
אם אתה מסתבך בבחירת ההגדרות הרצויות תשלח צילום מסך ואשמח לעזור.
וואו, תודה ענקית!!תחלץ את הקובץ המצורף (scruberr) ותפעיל כמנהל full scrub, הוא יסיר לחלוטין את האופיס.
לאחר שמסיים תפעיל את המחשב מחדש ותפעיל את הקובץ השני (הורדה מצורפת), הוא מוריד ומתקין אופיס באיזו גירסה ושפה שתרצה. (לבחור he-il בשביל עברית ו2019 בשביל הגירסא. מומלץ להוריד את הV מsingle product ולסמן בV בטור השמאלי בתוכנות הרצויות)
מה זה ה86/64?מצרף תמונה להגדרות מומלצות. מה שמסומן באדום זה המוצרים שיותקנו ניתן לבחור.
רישיון ווינדוס 10 עומד לפוג
מה עושים עם זה?
מה לעשות עכשיו?תחלץ את הקובץ המצורף (scruberr) ותפעיל כמנהל full scrub, הוא יסיר לחלוטין את האופיס.
תחלץ את הקובץ המצורף (scruberr) ותפעיל כמנהל full scrub, הוא יסיר לחלוטין את האופיס.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים