- הוסף לסימניות
כן אבל מה השאלה.Y
Y - YES
N - NO
הוא שואל האם להמשיך בהסרת אופיס.כן אבל מה השאלה.
אני כבר פרצתי איתו כמה פעמים לכמה מחשבים ומבדיקה שלי נוספת מאתמול הוא פרץ שובאני רק אומר שאם הוא פרץ פעם אחת הוא לא צריך לפרוץ שוב (והוא פרץ פעם אחת)
טוב לדעת שקיימים כאלו בכל אופן התעסקתי בחיים עם כמה וכמה פירצות מיקרוסופט ותמיד האנטי וירוס זיהה אותם כוירוסיםחוץ מזה שיש פריצות שלא מזוהות כוירוס![]()
ואיך פרצת?
ענק אתה!!ואיך פרצת?
תודה רבה!!תחלץ את הקובץ המצורף (scruberr) ותפעיל כמנהל full scrub, הוא יסיר לחלוטין את האופיס.
לאחר שמסיים תפעיל את המחשב מחדש ותפעיל את הקובץ השני (הורדה מצורפת), הוא מוריד ומתקין אופיס באיזו גירסה ושפה שתרצה. (לבחור he-il בשביל עברית ו2019 בשביל הגירסא. מומלץ להוריד את הV מsingle product ולסמן בV בטור השמאלי בתוכנות הרצויות)
אם אתה מסתבך בבחירת ההגדרות הרצויות תשלח צילום מסך ואשמח לעזור.
כמו שכתבתי משהה את האנטי וירוס וזה עובדואיך פרצת?
וכמו שאני כתבתי פעמיים זאת לא היתה בעיה בפריצה, זאת היתה תקלה אחרת (שאין לי מושג מה היא) הפריצה היא הבעיה הכי קטנה שלנו.כמו שכתבתי משהה את האנטי וירוס וזה עובד
מייקרוסופט לא רואה מזה שקל כך שאני לא רואה סיבה לפרנס איזה סיני או הונגרי, תתרמי את הכסף לצדקה ואני אתן לך פריצה איכותית לכל מה שביקשת.אשמח לקבל קישור לרכישה באיביי לרישיון למערכת הפעלה ווינדוס 10
וגם לאופיס ואנטי וירוס טוב ממשהו שהתנסה עם זה והכל עובד כמו שצריך....
תודה מראש!!
מישהוא אמר באחת האשכלות שהוא מאסתר באקסאל אפשר לדפדף ולראותאני גם חייבת עזרה בזה, כבר הוורד והאקסל לא עובדים לי כי אין לי רשיון
ניסיון רב, הם כולם איכותיות ונקיות, ולא עושות בעיותחסום....
יש לך ניסיון עם הפריצות האלה שלא יעשו נזק למחשב ולא יחסמו או יביאו הודעות שגיאה?
הנה קישורים מתוקניםחסום....
יש לך ניסיון עם הפריצות האלה שלא יעשו נזק למחשב ולא יחסמו או יביאו הודעות שגיאה?
אנטי וירוס ?
אנטי וירוס ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים