- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1683652:הוספת מקומות בבגאז' - זה כבר לא חוקי. תבדקו.
ספייס ווגון רכב אמין, צריכת דלק סבירה (יחסית לגודלו) ומספיק מרווח.
ב626 ה7 מקומות כפי אמרו לי זה חלק מהמרכב ומותקן כסטנדרט
נכתב ע"י ariels;1683652:הוספת מקומות בבגאז' - זה כבר לא חוקי. תבדקו.
ספייס ווגון רכב אמין, צריכת דלק סבירה (יחסית לגודלו) ומספיק מרווח.
נכתב ע"י לאה ורחל;1739186:אחרי 6 שנים הרכב שלך!!!
תחשבי שברכב יד שניה יש לך תיקונים שאין לך ברכב חדש
העלות של הרכב היא ההפרש בין המחיר שקונים למחיר שהרכב שווה אחרי כמה שנים
תעשי חשבון
אני לא באה לשכנע רק לתת רעיון
נכתב ע"י אלחנן127;1739411:אני קניתי מאזדה פרימסי יש תא מטען גדול ואפשר להתקין בו עוד ספסל, אני עשיתי זאת בעקבות שניים שראיתי שעשו זאת, עושים את זה אצל הרצל כהן מרחוב אמיל זולא בפתח תקוה , לזכרוני עולה הספסל 1800, אני הוספתי חגורה שלישית ועלה לי 1950, עדיין ב"ה לא עצר אותי שוטר, אבל שמעתי שהם לא עושים כלום כי מבחינה חוקית ההגדרה של זה לא ברורה, מבחינת ביטוח אין לזה תשובה חד משמעית, הספסל מיועד רק לילדים קטנים, אפשר עם כיוון הנסיעה וכך אני עשיתי ובצורה זו יש גם קצת הגבהה, ואפשר נגד כיון הנסיעה וכך ממליץ הרצל כהן הנ"ל, אם אתה משתמש קבוע עם 7 מקומות לא הייתי ממליץ לך, אבל אם רק מדי פעם מומלץ בחום, לא נשאר בגז' אחרי הספסל, בספייס וואגן נשאר מקום למזוודה ועגלה, אבל הפרימסי הרבה יותר טובה, שמעתי שהפרימסי עם נפח מנוע 1800 אינה טובה, ורק מנוע 2000 הינו טוב, בעניין חוקיות הספסל יש פורום באינטרנט שדן בזה לא זוכר איפה,
נכתב ע"י OR_Design;1739442:מלפפון, כמה ילדים יש לך? 4 לא?
אולי שווה לך לקנות רכב 5 מקומות אבל קצת יותר רחב כמו מאזדה (שלנו למשל ממש צר לעומתה)
לשים כסא תינוק קדימה עד שיעבור אחורה לבוסטר שהוא צר יותר,
ואז את בנתיים אחורה עם עוד שלוש, זה תופס פחות מאשר סלקל., כמובן להתקין חגורה נוספת. אבל זה תלוי בגילאים.. כשהתינוק יגדל סביר להניח שעוד אחד יוכל להתפטר מכסא בטיחות גדול
(ככה אני מכירה מישי שעושה)
מברור שעשיתי רכב 7 מקומות קשה למצוא פחות מ - 40,000 ₪.
הידני ממש חיסכוני בדלקנכתב ע"י קליגרף B;n4933140:ולעניינינו הבנתי שצריכת הדלק שלו היא מינימלית בעיקר בשנתונים האחרונים , וכן הוא רכב נח מאד
נכתב ע"י סגול חציל;n4933118:סליחה על ההקפצה
מה אתם יודעים על רנו לוגן?
נכתב ע"י rubi;n4936088:אני מחזיק רנו לוגאן כשנה וחצי, מרוצה עד הגג, אמנם לא נחשב לרכב חוויתי במיוחד, אבל לרכב 7 מקומות מבחינת מחיר ותחזוקה שווה יותר מכל רכב אחר שאני מכיר, אבל אדגיש שאני מדבר על ידני, באוטומט מה ששמעתי מאחרים המצב לא כ"כ דבש. זה בא לידי ביטוי בסחיבה / בדלק / ובתיקונים שעלולים להיות בגיר האוטמוטי.
כן, בסביבות 25-30נכתב ע"י סגול חציל;n4936692:באיזה מחיר ניתן להשיג? אמרנו שבשביל משהו טוב צריך להשקיע 30,000, זה נכון?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //