- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי סלומון;n4936729:כן, בסביבות 25-30
תראי כאן:
http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?...UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=
יש גם ב20 ופחות..
נכתב ע"י מירי סלומון;n4936729:כן, בסביבות 25-30
תראי כאן:
http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?...UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=
נכתב ע"י גדי ישראלי;n4936911:קופץ על השרשור...
גם אני נמצא במצב של רכב פרייבט ושוקל/צריך לעבור למשפחתית.
מעלי כבר הזכירו הכל אז נחסוך ממכם את כל הבירורים.
תכלס - אני אחזיק רק רכב טוב שלא יעשה בעיות. כך שבסופו של דבר למשפחתית טובה הגעתי ל'גרנדיס'.
ואז עלה לי הרעיון ומעניין אותי מה אומרים הציבור כאן - למה לא לקנות שתי רכבים קטנים?
והחשבון הוא: משפחתית צורכת דלק כמעט כפול. הביטוח שלה יותר יקר. ביוםיום רק אחד מקבל את האוטו. תא מטען לא גדול. המעלה שלה שנסיעה משפחתית היא משפחתית.
לעומת שתי רכבים רגילים צריכת דלק נמוכה [לכ"א]. ביטוח כפול אבל אפשר לעשות דיל. שני בני הזוג יקבלו רכב ליוםיום. 2 תאי מטען. החיסרון הגדול שנסיעה משפחתית מתפצלת ושניים נוהגים.
מהסיכום הנ"ל נראה שאין הרבה הבדל כספי ואולי ישנם מעלות מספר בהחזקת שני רכבים.
השאלה שלי: האם אני מפספס משהו?
כמו כן אשמח לשמוע מנסיון של מישהו כאן שהחזיק 2 רכבים.
נכתב ע"י סגול חציל;n4936692:באיזה מחיר ניתן להשיג? אמרנו שבשביל משהו טוב צריך להשקיע 30,000, זה נכון?
נכתב ע"י קליגרף B;n4937368:אצל חרדים אין לאשה בדר"כ רשיון, לכן זה נראה פתרון חדשני ,אבל בציבורים אחרים תמיד ישאפו לשתי רכבים בלי קשר לכמות הילדים, זה די נח,
קח בחשבון פעמיים אגרה , ולחפש תמיד שתי חניות,
הכרתי משפחה שהחזיקו שתי רכבים ואח"כ היה להם מאד מאד קשה לחזור לרכב אחד ,
נכתב ע"י avi media;n4937373:אין השוואה של צריכת דלק של 2 רכבים לאחד אם מדובר ב7 מקומות !
ממש לא. ההבדל ב7 ל 5 בעיר הוא בכ15-20 אחוז בלבד, ומחוץ לעיר לפעמים חסכוני יותר כגון הפיקאסו או רכבי הדיזל .
עם סיעתא דשמיא ניתן למצוא פיקאסו 2010 ומעלה שמורה שוחלף לה שרשרת למשודרגת ומטופלת כל 15000 ק"מ ( לא לפי הספר ) ) שלא עברה תאונות עם קילומטראז נמוך והתוצאה מפנקת ובמחיר משתלם ...
ברור שלא כיוונתי אליכם, הסברתי שאפי' רק מצד הנוחות יש שיקנו שתי רכבים, כ"ש אצלכםנכתב ע"י גדי ישראלי;n4938536:ואני חושב שמההודעה המפורטת שלי, די ברור שלא מדובר על שאיפות אלא על שיקול כלכלי נטו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //