- הוסף לסימניות
נכתב ע"י Harbs;98464:אני בכלל לא הבנתי. הכותרת בקובץ אין לו אנטר כלל. הוא כתבה נפרדת.
מה רוצים להחליף? אם תסביר בדיוק, יש יותר סיכוי שנעזור. (אפילו בסקריפט אם צריך...)
האם יש סקריפט שיכול לחבר טקסטים לא משורשרים לשרשור?
נכתב ע"י Harbs;98464:אני בכלל לא הבנתי. הכותרת בקובץ אין לו אנטר כלל. הוא כתבה נפרדת.
מה רוצים להחליף? אם תסביר בדיוק, יש יותר סיכוי שנעזור. (אפילו בסקריפט אם צריך...)
נכתב ע"י ורד;98511:התכונת אלי?
אני נתיבית...
Download combined disk image with LB TextStitch and Active Page Item Runtime (version 1.0.3 - Free Download; includes Active Page Item Runtime version 1.0.42)
Download the LB TextStitch Scripted Plugin (version 1.0.3 - Free download - does not include any runtime. Needs APIR 1.0.42 or higher. Click here to download the needed free Active Page Item Runtime)
נכתב ע"י Harbs;98476:לא. בסוף כתבה לא חייב להיות אנטר. (יש סימן סוף כתבה שנראה כך: #) אני בד"כ ממליץ לא לשים אנטר בסוף כתבה מכמה טעמים.
לא עושים, זה אוטומטית הסימן באינדיזיין כסוף סיפור (תפתח CTRL+ALT+I ותראה אותו)נכתב ע"י ורד;98537:איך עושים סוף כתבה # בוורד?
נכתב ע"י ונתנו10;98540:לא עושים, זה אוטומטית הסימן באינדיזיין כסוף סיפור (תפתח CTRL+ALT+I ותראה אותו)
נכתב ע"י Harbs;98476:לא. בסוף כתבה לא חייב להיות אנטר. (יש סימן סוף כתבה שנראה כך: #) אני בד"כ ממליץ לא לשים אנטר בסוף כתבה מכמה טעמים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים