- הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;213663:אין לי צורך בעוד עריכות לאחר האירוע. הפלט מוכן להדפסה מיד כשהוא יורד מהמצלמה
אשריך.
אני לא מסוגל להגיע לתוצאה מיטבית (בעיני) ישר מהמצלמה.
נכתב ע"י tamiro;213663:אין לי צורך בעוד עריכות לאחר האירוע. הפלט מוכן להדפסה מיד כשהוא יורד מהמצלמה
נכתב ע"י צל99;213674:אשריך.
נכתב ע"י tamiro;213683:זו בעיה ידועה אצל קנוניסטים
אולי הגיע זמן לעבור לציוד שלא מגביל אותך
(הייתי חייב)
נכתב ע"י יעקב1;213687:בס"ד
אם יש לדברים בסיס במציאות מעבר לבדיחה אני אשמח לשמוע (אני מתכוון ברצינות רבה)
נכתב ע"י צל99;213680:אני לא עובד חינם.
נכתב ע"י tamiro;213683:זו בעיה ידועה אצל קנוניסטים
אולי הגיע זמן לעבור לציוד שלא מגביל אותך
(הייתי חייב)
נכתב ע"י צל99;213674:אשריך.
נכתב ע"י צל99;213686:אז מה אתה אומר על הD200??
מצלמה טובה?
נכתב ע"י moti!a;213694:לא רק אתה
אני לא מכיר אחד שמסוגל..
נכתב ע"י צל99;213708:תמיר.
בצלום בתאורה מעורבת. (כמעט ו)אין מצב שיהיו דיוקים בחשיפה ובצבעים לסט של תמונות.
(כמעט) תמיד פיצויי חשיפה של שליש סטופ לכאן או לכאן יטיבו את התמונה.
בהנחה שאתה לא עובד עם מד אור ומודד חשיפה לפני כל תמונה עם מדידת ספוט וZone System. זה פשוט לא עובד.
כידוע לך, שאם משתמשים באסא גבוה או במהירות נמוכה על מנת להגיע לאיזון תאורה באולם, שאז כל WB מפריע ועוד איךנכתב ע"י tamiro;213720:אתה מדבר על חתונות.... אני מדבר על בר מצווה.
תאורה קבועה, אין בעיה של צבעים וכדומה
נכתב ע"י moti!a;213644:לא הבנתי שלמה
אם אתה מריץ תיקון על תקיה שלימה בבריג' למה זה עדיף
על הרצת תיקון על תקיה שלימה בפוטושופ?
נכתב ע"י שלמה;213879:כידוע לך, שאם משתמשים באסא גבוה או במהירות נמוכה על מנת להגיע לאיזון תאורה באולם, שאז כל WB מפריע ועוד איך
גם בבר מצוה יש הבדלי תאורה והבדלי גונים בין צילומי סטודיו לצילומי חטף באולם,
בריקודים עצמם יהיו הבדלים בין צד הגברים לצד הנשים, בין מרכז האולם לצד המחיצה, שלא לדבר על 'המהדרין' ששמים איזה מפה ורודה?! או כל היטל צבע אחר שמשפיע בצורה חזקה על הWB.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים