דווקא יודעים.נכתב ע"י שרה כהן;2511767:שלחתי לסופר ציור דיגיטלי מושקע והוא שאל אותי:
זה ציור או ציור ממוחשב?
והאמת... למשל הציורים של וקסברגר, אתה לא יודע מה אתה רואה...
לא יפהנכתב ע"י א-ירושלמית;2511946:וקסברגר זה ריטוש אכזרי של תמונות וציור על גביהן.
נכתב ע"י א-ירושלמית;2511946:וקסברגר זה ריטוש אכזרי של תמונות וציור על גביהן.
נכתב ע"י עוד אחד;2512378:אחת הסיבות שווקסברג לא חולק איתנו זמן כאן בפורום היא בלי ספק חוסר הפרגון, אנשים ברמה שלו לא אוהבים בלשון המעטה לקבל ביקורת מאנשים שמעולם לא החזיקו מכחול תחת ידם וכל אשר יודעים זה להקליד במקלדת וגם זה בקושי ועם שגיאות כתיב
נכתב ע"י לבן;2512419:עדיין עומדת על דעתי שוקסברגר זו לא אומנות. מקסימום מעצב גרפי מוכשר במיוחד בשילוב עם כשרון ציור לא רע. התוצרים שלו הם קיטש ואין בהם שום אמירה אומנותית. (עלוב לצייר עליה לרגל עם שלוש וחצי אנשים שחוזרים על עצמם בכל התוצרים באותם תווי פנים, למכור את זה מסחרית ועוד האומץ לקרוא לזה בשם הפומפוזי; אומנות).
מעולם לא החזקתי מכחול תחת ידי, ותודה על המחמאה כי להקליד אני יודעת בלי קושי ובלי שגיאות כתיב. ואפילו אם לא קוראים לי קפלר עדיין יש לי זכות להעביר ביקורת, ולשמוע תשובה הגיונית ולא צעקות אימה בסגנון "הצילו, אתם מבריחים את כל הגדולים מהפורום".
אנשים גדולים באמת, מסוגלים לשמוע ביקורת, לספוג ולהכיל אותה ולגדול ממנה, או לפחות לענות עליה תשובה.
(כן, גם בלי הודעות פרישה מרהיבות).
נכתב ע"י לבן;2512419:עדיין עומדת על דעתי שוקסברגר זו לא אומנות. מקסימום מעצב גרפי מוכשר במיוחד בשילוב עם כשרון ציור לא רע. התוצרים שלו הם קיטש ואין בהם שום אמירה אומנותית. (עלוב לצייר עליה לרגל עם שלוש וחצי אנשים שחוזרים על עצמם בכל התוצרים באותם תווי פנים, למכור את זה מסחרית ועוד האומץ לקרוא לזה בשם הפומפוזי; אומנות).
מעולם לא החזקתי מכחול תחת ידי, ותודה על המחמאה כי להקליד אני יודעת בלי קושי ובלי שגיאות כתיב. ואפילו אם לא קוראים לי קפלר עדיין יש לי זכות להעביר ביקורת, ולשמוע תשובה הגיונית ולא צעקות אימה בסגנון "הצילו, אתם מבריחים את כל הגדולים מהפורום".
אנשים גדולים באמת, מסוגלים לשמוע ביקורת, לספוג ולהכיל אותה ולגדול ממנה, או לפחות לענות עליה תשובה.
מזכיר לי את האליטות אנשי השמאל שמסתכלים על כלל הציבור כלא מבינים והמונייםנכתב ע"י מקופלת;2512486:יש אנשים פשוטים ולהם ילדים פשוטים
הם לא מבינים באומנות, הם רואים את התוצאה.
ואם התוצאה של וקסברגר יפה, ברורה, מושכת, מדייקת בפרטים והופכת את הסיפור ל"מציאות מצולמת" אז הם יקנו וקסברגר.
נכתב ע"י עוד אחד;2512520:מזכיר לי את האליטות אנשי השמאל שמסתכלים על כלל הציבור כלא מבינים והמוניים
נכתב ע"י לבן;2512419:מעולם לא החזקתי מכחול תחת ידי, ותודה על המחמאה כי להקליד אני יודעת בלי קושי ובלי שגיאות כתיב. ואפילו אם לא קוראים לי קפלר עדיין יש לי זכות להעביר ביקורת, ולשמוע תשובה הגיונית ולא צעקות אימה בסגנון "הצילו, אתם מבריחים את כל הגדולים מהפורום".
נכתב ע"י מקופלת;2512534:התכוונתי שגם אני מהפשוטים האלה...
הילדים שלי מרותקים לוקסברגר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים