ממש ככה!כשאת שוטפת עם דלי וסמרטוט את לא מתעסקת עם זה? לשפוך את המים ולתלות את הסמרטוט לייבוש.
בערך אותו התעסקות.
השאלה אם מספיק להחליט שפעם ביום מתחזקיםלא קריטי, אבל כן לפעמים נמנעת בגלל זה להשתמש נקודתית...
אותי ההתעסקות לא מעצבנת.קראתי הרבה על השואב שוטף
רוצה לרכוש
אבל מרתיע אותי מאוד ההתעסקות סביב הנקיון שלו : יבוש, ריקון, איורור
האם זה באמת מעצבן?
מה קורה אם לא עשו בזמן?
פעם ביום מספיק.השאלה אם מספיק להחליט שפעם ביום מתחזקים
או שחובה בתום כל שימוש
שואלת כי לא בטוחה שהבנתימרתיחה את הרולרים במכונה 60°
חושבת שמספיק פעם ביום, אני פשוט לא משתמשת כל יום.השאלה אם מספיק להחליט שפעם ביום מתחזקים
או שחובה בתום כל שימוש
כל כמה זמן?מרתיחה את הרולרים במכונה 60°
אני מפעילה את זה על תוכנית של שעה.שואלת כי לא בטוחה שהבנתי
מכונה של שעתיים
רק ל2 המברשות לבד?
תלוי איזה דגם את קונה.קראתי הרבה על השואב שוטף
רוצה לרכוש
אבל מרתיע אותי מאוד ההתעסקות סביב הנקיון שלו : יבוש, ריקון, איורור
האם זה באמת מעצבן?
מה קורה אם לא עשו בזמן?
איפה קנית אותו?אותי ההתעסקות לא מעצבנת.
לא נסיתי את האופציה של להשאיר בלי לשטוף.
מרתיחה את הרולרים במכונה 60°
לרוקן ולשטוף, לא מפריע לי..
ממליצה על מקרצף רצפות FC7 של KARCHER
איפה קנית אותו
איפה שופכים את המים המלוכלכים, ניסיתי בשירותים פתאום צף שם עגיל שהוא שאב, ניסיתי לכיור נהיה הר של פסולת על המסננת, בקיצור איפה שופכיםלא מעצבן בכלל. תקני
כל כמה זמן מכבסת?שופכים לאסלה ואח"כ שוטפים עם הטוש באמבטיה את המיכל והחלקים. מכבסת גם את המברשות אבל תוכנית קצרה. משרה באקונומיקה את המיכל והפילטר, שוטפת ומניחה לייבוש. התעסקות ארוכה אבל שווה לי לחלוטין.
אם צף לך משהו בעל ערך פשוט תשלפי אותו עם כפפה או משהו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים