נכתב ע"י תקוה;2115611:המנהלת חדשה ולא יודעת על כל החוזרי מנכל הללו.
החברה שלי שמחה לגלות שהיא לא סתם נסערת.
נכתב ע"י תקוה;2115660:המזכירה- בגיבוי המנהלת . טוענת- שכשהילד יצא לקניות וחזר הוא היה באחריות בית הספר. ולכן- אפי' אין צורך לבקש את רשות ההורה.
חברתי פנתה למנהלת שהתנצלה כמובן ושהיא לא חשבה שיש כאן בכעיה כלשהי.
מי אמור לרענן הכללים, הנהלים והחוקים הכתובים בחוזר מנכל?
נכתב ע"י תקוה;2115660:המזכירה- בגיבוי המנהלת . טוענת- שכשהילד יצא לקניות וחזר הוא היה באחריות בית הספר. ולכן- אפי' אין צורך לבקש את רשות ההורה.
חברתי פנתה למנהלת שהתנצלה כמובן ושהיא לא חשבה שיש כאן בכעיה כלשהי.
מי אמור לרענן הכללים, הנהלים והחוקים הכתובים בחוזר מנכל?
נכתב ע"י לבן;2117832:תקוה,
גם אני ממליצה לפנות לפיקוח.
הזלזול מצד בית הספר מקומם. "לא ידעה את החוק/ מנהלת חדשה/ אני בדרך להתקשר אלייך".
לא מתקבל על הדעת.
נכתב ע"י inspiration;2117846:את צודקת שזה מקומם.
אני חושבת שתחילה צריך להעמיד את המנהלת על חומרת הענין.
במקרים האלו אני חושבת שהביטוי"אל תהיה צודק. תהיה חכם" יכול להתאים.
שהרי אני בטוחה שתקוה רוצה לשמור על יחסים טובים ותקינים עם המנהלת.
ולכן לפני שפונים לפיקוח, צריך להעמיד את המזכירה על טעותה וכן את המנהלת. ורק אח"כ לערב גורמים חיצוניים.
נכתב ע"י תקוה;2118002:כולכן אומרות לפנות לפיקוח, מפקחת.
אין בבית הספר הזה דבר כזה.
המנהל הכספי שמעל המנהלת אמר פעם שטוב להעסיק בנות עבור בית הספר וניתן לנצל זאת חינוכית, הבנות נהנות מתשומת הלב.- הוא אמר זאת על סחיבת ארגזים מלאי סחורה לשיעורי מלאכה.
כאן זה משהו שיטתי.
.
נכתב ע"י לבן;2118180:את רצינית או שאני הוזה????
משרד החינוך היה מפטר על התבטאות כזו.
האם מדובר בביה"ס פרטי? לא חינוך העצמאי או גוף דומה?
גם לביה"ס פרטי יש בד"כ עמותה ומישהו שמנהל את העמותה הזו.
אגב, אחותי קיבלה שבר [כילה] בעקבות סחיבת ארגזע ציוד בביה"ס סיפור של לפני כ20 שנה.
אם זה היה היום אני רק יכולה לחשוב איזה פיצויים ביה"ס היה צריך לשלם.
נכתב ע"י תקוה;2118241:מדובר בבית ספר פרטי. והמנהל הוא מנהל העמותה.
למי אפשר לפנות?
הסיפור של אחותך מפחיד.
נכתב ע"י לבן;2118272:טוב, [בעצם רע מאד], אני מבינה באיזה סוג של בית ספר מדובר. בפרט לאחר האשכול שנמחק אתמול.
סלחי לי שאני כועסת, אבל לא פלא שלא מייחסים שום חשיבות ללימודים או לבטחון התלמידות.
בעיקרון הייתי פונה למשרד החינוך, אבל חוזר מנכ"ל בטח לא מזיז להם, מה?
מקסימום הם יעשו הפגנות ויציתו פחים שמתערבים להם מהמדינה בחינוך הטהור.
נכתב ע"י inspiration;2118312:לא הבנתי את פשר הנימה המזלזלת. אפשר הסבר?
או אולי בעצם עדיף שלא...............
נכתב ע"י לבן;2118272:טוב, [בעצם רע מאד], אני מבינה באיזה סוג של בית ספר מדובר. בפרט לאחר האשכול שנמחק אתמול.
סלחי לי שאני כועסת, אבל לא פלא שלא מייחסים שום חשיבות ללימודים או לבטחון התלמידות.
נכתב ע"י efrat1;2118519:מה הפלא שהמנהלת חדשה?
גם ביה"ס הוא חדש.
וההורים ששלחו לשם, שיאכלו את מה שהם בישלו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים