נכתב ע"י efrat1;2118532:לא חוזרת בי.
אם היא חשבה שהיא מצאה בי"ס טוב יותר לילדה מאשר בית ספר של בית יעקב, שיהיה לה בהצלחה.
נכתב ע"י efrat1;2118519:מה הפלא שהמנהלת חדשה?
גם ביה"ס הוא חדש.
וההורים ששלחו לשם, שיאכלו את מה שהם בישלו.
נכתב ע"י efrat1;2118532:לא חוזרת בי.
אם היא חשבה שהיא מצאה בי"ס טוב יותר לילדה מאשר בית ספר של בית יעקב, שיהיה לה בהצלחה.
נכתב ע"י לבן;2118272:טוב, [בעצם רע מאד], אני מבינה באיזה סוג של בית ספר מדובר. בפרט לאחר האשכול שנמחק אתמול.
סלחי לי שאני כועסת, אבל לא פלא שלא מייחסים שום חשיבות ללימודים או לבטחון התלמידות.
בעיקרון הייתי פונה למשרד החינוך, אבל חוזר מנכ"ל בטח לא מזיז להם, מה?
מקסימום הם יעשו הפגנות ויציתו פחים שמתערבים להם מהמדינה בחינוך הטהור.
נכתב ע"י תקוה;2128281:סליחה על ההקפצה, אבל חשוב לי לשאול-
מותר להשתמש בחניך, בתוך שטח בית הספר?
לדוג- לתייק מסמכים בקלסרים, לסדר את חדר ציוד, לסדר את מדפי הדפים, לנקות מקרר ועוד....
נכתב ע"י תקוה;2115660:המזכירה- בגיבוי המנהלת . טוענת- שכשהילד יצא לקניות וחזר הוא היה באחריות בית הספר. ולכן- אפי' אין צורך לבקש את רשות ההורה.
חברתי פנתה למנהלת שהתנצלה כמובן ושהיא לא חשבה שיש כאן בכעיה כלשהי.
מי אמור לרענן הכללים, הנהלים והחוקים הכתובים בחוזר מנכל?
נכתב ע"י תקוה;2128281:סליחה על ההקפצה, אבל חשוב לי לשאול-
מותר להשתמש בחניך, בתוך שטח בית הספר?
לדוג- לתייק מסמכים בקלסרים, לסדר את חדר ציוד, לסדר את מדפי הדפים, לנקות מקרר ועוד....
נכתב ע"י y&m;2128622:בביה"ס בהם המורות מקבלות 15 ש"ח לשעה,
יתכן מאד שכן...
נכתב ע"י תקוה;2128746:הן מקבלות 40-45 ש' לשעה.
נכתב ע"י תקוה;2128763:ותחת הכותרת בית יעקב אין רשלנות והפקרות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים