נכתב ע"י חושם;2088842:לדעתי שייפגש עם בנות מהמגזר החרד"לי
לא מכיר שדכנים שלהם אבל נראה לי שאפשר למצוא בלי הרבה מאמץ
בהצלחה
נכתב ע"י nc;2088850:קוראים לזה בחור מודרני ויש הרבה בחורות כאלה.
אני אישית מכירה כמה. הוא ירצה גם בחורות יותר מבוגרות ממנו?
זה לא מלמד כלום על ירידה רוחנית.נכתב ע"י הני כגנס;2088887:אני מכירה עוד כמה בחורים בסגנון שתקועים כך - אין ללמוד מאחד על השני וגם אין להכליל.
ובכל זאת -
כיום מרבית הבנות שלמדו בבית יעקב - או סמינרים שמשתייכים לחוגים חרדיים, מעוניינות בבחור שלמד בישיבה עד החתונה - לא כולן תבחרנה שימשיך ללמוד גם אחר החתונה.
בנות שלא עומדות על תנאי זה יש לבדוק אם הן לא בירידה רוחנית - אם הוא בחור איכותי יקשה עליו למצוא בחורה איכותית שביחד יתעלו ולא חלילה ירדו.
ואם בכל זאת הציעו לו בחורה איכותית שמוותרת על פרט זה - יש לבדוק מה היא מסתירה? בגוף או בנפש, בה או בסביבתה הקרובה.
נכתב ע"י חושם;2088842:לדעתי שייפגש עם בנות מהמגזר החרד"לי
לא מכיר שדכנים שלהם אבל נראה לי שאפשר למצוא בלי הרבה מאמץ
בהצלחה
נכתב ע"י איש שמח;2089050:מסכים איתך.
במקום להתחתן עם בחורה מודרנית ולהקים בית "חרדי מודרני" ייתכן ועדיף להתחתן עם בחורה יר"ש מהמגזר החרדל"י ולהקים בית "קונבנציונאלי" מלא ביראת שמיים.
נכתב ע"י שם משתמש;2089073:אולי גרושה חרדית?
מדוע???????נכתב ע"י pnina912100;2089087:הגזמת...
כמובןנכתב ע"י שם משתמש;2089094:מדוע???????
לא חסר גרושות שהיו נשואות זמן ממש קצר והתגרשו,,,, כמובן לא עם ילדים
אבל גרושה צעירה חרדית לא רואה בזה בעיה
זה מאד מלמד כי למה בחורה שלמדה בסמינר סטנדרטי לא ממשיכה בקו שלו?נכתב ע"י קקטוס;2089041:זה לא מלמד כלום על ירידה רוחנית.
זה מלמד על כך שהיא לא מושפעת מההסללה הטבעית של הסמינרים, שום דבר חוץ מזה.
נכתב ע"י שם משתמש;2089094:מדוע???????
נכתב ע"י goldblatt;2089108:זה מאד מלמד כי למה בחורה שלמדה בסמינר סטנדרטי לא ממשיכה בקו שלו?
זה אומר הרבה דרשני
נכתב ע"י שם משתמש;2089094:מדוע???????
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים